Δεν έχει πάτο το… βαρέλι της κατάντιας της «εξυγιαντικής» ΕΠΟ αλλά και των…νεροπίστολων που την υπηρετούν.

Η ΕΠΟ οδήγησε σε αδιέξοδο την Εθνική μας ομάδα αποφασίζοντας αρχικά, και αφού η ΟΥΕΦΑ έριξε «πόρτα» στο ακατάλληλο γήπεδο της Ριζούπολης, να στείλει το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα στη Θεσσαλονίκη για το ματς της επόμενης εβδομάδας με τη Σλοβενία.

Στη χειρότερη περιοχή της χώρας από πλευράς κοροναϊού, καθώς κανείς απ’ ό,τι φαίνεται δεν… σκέφτεται σε αυτήν την ΕΠΟ.

Απλώς υπηρετεί, όχι το ελληνικό ποδόσφαιρο δυστυχώς.

Η Πολιτική Προστασία όπως ήταν λογικό άναψε κόκκινο για τη Θεσσαλονίκη, και έτσι, παρότι η ΕΠΟ πάλευε έως και το πρωί της Παρασκευής να την πείσει να επιτραπεί να χρησιμοποιηθεί η Τούμπα, έστω με πολύ αυστηρά μέτρα, αναγκάστηκε να οδηγηθεί σε άλλη λύση.

Και να διασυρθεί άλλη μια φορά στην ΟΥΕΦΑ για την ανικανότητά της.

Το μοναδικό διαθέσιμο γήπεδο πλην της Ριζούπολης που πληροί τις ευρωπαϊκές προδιαγραφές ήταν της Τρίπολης, ωστόσο υπήρχε πρόβλημα με τη χιλιομετρική απόσταση και το γεγονός ότι στην πόλη δεν υπάρχει αεροδρόμιο.

Έτσι, η ΟΥΕΦΑ αναγκάστηκε να δώσει το ΟΚ για το ακατάλληλο γήπεδο της Ριζούπολης, όπου αναγκαστικά θα γίνει το παιχνίδι της Ελλάδας με τη Σλοβενία.

Η ΟΥΕΦΑ κατ’ εξαίρεση, και μόνο γι’ αυτό το ματς, βλέποντας την ανικανότητα της ΕΠΟ και τον κίνδυνο που είχε το ματς ακόμη και να μη γίνει, αναγκάστηκε υπό προϋποθέσεις να δώσει το ΟΚ για την ακατάλληλη Ριζούπολη.

Για να μη διασυρθεί ακόμη μια φορά το ελληνικό ποδόσφαιρο, η ΟΥΕΦΑ έδωσε το προσωρινό ΟΚ στην ΕΠΟ για να χρησιμοποιήσει τη Ριζούπολη με τους… εξυγιαντές της Ομοσπονδίας να τρέχουν για να προλάβουν, να κάνουν τα απαραίτητα έργα στο ακατάλληλο γήπεδο, ώστε τουλάχιστον να πληροί κάποιους βασικούς κανόνες.

Μέχρι δύο ημέρες πριν από το παιχνίδι θα γίνουν δραστικές αλλαγές σε αποδυτήρια, χώρους των επισήμων, δημοσιογραφικά και κυρίως σε θέματα ασφάλειας, τα οποία έχουν καταστήσει ακατάλληλο το γήπεδο.

Θυμίζουμε πως κανένα άλλο γήπεδο που έχει ευρωπαϊκές προδιαγραφές δεν μπορούσε να φιλοξενήσει τον αγώνα Ελλάδα – Σλοβενία, καθώς Καραϊσκάκη, Περιστέρι, ΟΑΚΑ και Πανθεσσαλικό αλλάζουν χορτάρι.

Γι’ αυτό λοιπόν φθάσαμε σε αυτό το σημείο, με την ΕΠΟ της… εξυγίανσης να διασύρεται ξανά, μαζί της και τα… νεροπίστολα της εξυγίανσης, που, όπως έχουν συνηθίσει άλλωστε, παραποιούν άλλη μια φορά την πραγματικότητα.

Είναι αποδεδειγμένο άλλωστε πως δεν την… αντέχουν την αλήθεια.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από