Ο Ολυμπιακός φιλοξενεί αύριο (12/11, 21:00) στο ΣΕΦ την Άλμπα Βερολίνου για την 8η αγωνιστική της Euroleague, με τον Γιώργο Μπαρτζώκα να μιλάει για την αναμέτρηση με τη γερμανική ομάδα.

Ο κόουτς των «ερυθρολεύκων» υπογράμμισε πως οι παίκτες του θα πρέπει να επιβάλλουν το ρυθμό τους κόντρα στην Άλμπα, ενώ επεσήμανε πως δε θα πρέπει να πέσουν στην… παγίδα όπως η ΤΣΣΚΑ Μόσχας.

«Παίξαμε δύο φιλικά παιχνίδια στο Βερολίνο λίγο πριν την έναρξη της σεζόν, έχουμε μία γνώση για το τι πρόκειται να αντιμετωπίσουμε. Είναι μία ομάδα που παίζει στο ίδιο ψηλό τέμπο για 40 λεπτά και προσπαθεί να επιβάλει έναν γρήγορο ρυθμό με σκορ από παντού και κυρίως από μακριά. Παίζει με έναν τρόπο που δεν έχεις συνηθίσει να κάνεις και δεν πρέπει να πέσουμε στην παγίδα όπως η ΤΣΣΚΑ. Πρέπει να επιβάλουμε τον ρυθμό μας.

Έχουμε πολλά περιθώρια βελτίωσης. Υπάρχουν παίκτες που έχουν περιθώρια να βελτιωθούν μέσα στη σεζόν, αυτό θα συμπαρασύρει και την ομαδική λειτουργία. Ο τραυματισμός του Χάρισον είναι πισωγύρισμα. Οι μικροί όχι μόνο δεν είναι πρόβλημα αλλά δίνουν μεγάλη ένταση στην προπόνηση, έχουμε κάνει καλές προπονήσεις και πραγματικά θεωρώ ότι είμαστε σε μία διαδικασία βελτίωσης κάθε μέρα».