Με κομμένη την ανάσα αστυνομικοί του τμήματος Ανθρωποκτονιών άκουγαν την ομολογία του 17χρονου Ρουμάνου και της 15χρονης ότι είναι οι δράστες της άγριας δολοφονίας της 50χρονης στην Αγία Βαρβάρα.

Όπως αποκαλύψαν στο παρελθόν προσπάθησαν να την σκοτώσουν ρίχνοντας στο νερό της 50χρονης υπνωτικά χάπια χωρίς αποτέλεσμα.

Τότε σκέφτηκαν ότι θα μπορούσαν να την εξοντώσουν με δηλητήριο ποτέ όμως δεν κατάφεραν να το προμηθευτούν. Έτσι τα ξημερώματα της περασμένης Παρασκευής οι τρεις ανήλικοι μπήκαν στο υπνοδωμάτιο της 50χρονης.

Ο 17χρονος Ρουμάνος με έναν μαξιλάρι έφραξε το πρόσωπο του θύματος, ενώ ο συνομήλικος Έλληνας συνεργός του με ένα στιλέτο μαχαίρωσε περισσότερες από 40 φορές το θύμα στο λαιμό και στο κεφάλι.

Παρούσα στην δολοφονία της 50χρονης από την πρώτη στιγμή ήταν και η 15χρονη κόρη της.

Αμέσως μετά τη δολοφονία πήραν την κάρτα του θύματος ενώ με λεωφορεία των ΚΤΕΛ έφτασαν στις Σέρρες. Το σχέδιο των ανήλικων δολοφονών ήταν να καταλήξουν στη Ρουμάνια μέσω Βουλγαρίας ώστε να εξαφανιστούν.

Όταν έφτασαν στις Σέρρες άγνωστο γιατί ο 17χρονος Έλληνας αποφάσισε να μην είναι πλέον μαζί με τους συνεργούς τους που λίγες ώρες μετά εντοπίστηκαν μέσα σε ένα εγκαταλελειμμένο όχημα έξω από την πόλη.

Κίνητρο του άγριου φονικού φαίνεται πως ήταν οι έντονες αντιπαραθέσεις μεταξύ την 15χρονης και της μητέρας της. Η ανήλικη κατηγορούσε την 50χρονη για τον χαμό του πάτερα της πριν ένα χρόνο ενώ η αντίθεση του θύματος για την σχέση της κόρης με τον 17χρονο φαίνεται πως έκανε ακόμη πιο άσχημες τις σχέσεις τους.

Ενώ η άρνηση της 50χρονης να δίνει χρήματα στο νεαρό ζευγάρι ήταν η τελική αίτια που έκανε τους ανήλικους να σκοτώσουν την ατυχή γυναικά.

Παραδόθηκε ο τρίτος εμπλεκόμενος

Στο αστυνομικό τμήμα Λουτρακίου παραδόθηκε το απόγευμα της Δευτέρας, ο 17χρονος έλληνας που φέρεται να είναι το άτομο που μαχαίρωσε την άτυχη γυναίκα.

Σύμφωνα με τα στοιχεία που έχουν στη διάθεσή τους οι αστυνομικοί, είναι εκείνος που μαχαίρωσε περισσότερες από 40 φορές την 50χρονη!

Οδηγήθηκαν σε ανακριτή ανηλίκων

Αντιμέτωποι με την βαρύτερη κατηγορία βρίσκονται η 15χρονη από την Αγία Βαρβάρα που κατηγορείται για την άγρια δολοφονία της μητέρας της και ο 17χρονος φίλος της από τη Ρουμανία, οι οποίοι το απόγευμα της Δευτέρας οδηγήθηκαν σε ανακριτή ανηλίκων.

Σε βάρος των εφήβων είχε εκδοθεί ένταλμα σύλληψης, ενώ καταζητείται και ένας 16χρονος που φέρεται να συμμετείχε και αυτός στην ανθρωποκτονία.

Σύμφωνα με την κατηγορία τα δύο αγόρια διώκονται για ανθρωποκτονία από κοινού, ενώ η κοπέλα φέρεται ως ηθική αυτουργός στην ανθρωποκτονία σε βάρος της μητέρας της.

Οι δύο ανήλικοι οδηγήθηκαν στην ανακρίτρια φορώντας ειδικές στολές προστασίας από τον κορωνοϊό. Στην είσοδο του ανακριτικού γραφείου βρισκόταν η μητέρα του 17χρονου. Μόλις αντίκρισε το γιο της ξέσπασε σε κλάματα, εκλιπαρώντας τους αστυνομικούς να την αφήσουν να πλησιάσει.

Και οι δύο ζήτησαν και έλαβαν προθεσμία για την ερχόμενη Πέμπτη, προκειμένου να προετοιμάσουν την απολογία τους.