Στην κάμερα της εκπομπής «Πάμε Δανάη!» μίλησε ο σπουδαίος συνθέτης Σταμάτης Κραουνάκης λίγο πριν το ραντεβού του Σαββάτου στο «Σπίτι με το MEGA».

Ο σπουδαίος συνθέτης, που έχει γράψει μερικά από τα πιο σημαντικά τραγούδια της ελληνικής μουσικής, θα μας συγκινήσει, θα μας διασκεδάσει και θα μας θυμίσει όλα όσα έχουμε νιώσει με τις διαχρονικές επιτυχίες του.

Λίγο πριν το μουσικό του ραντεβού σε τους τηλεθεατές του Μεγάλου Καναλιού, ο Σταμάτης Κραουνάκης μίλησε για όλα όσα έχει ετοιμάσει σε αυτή την «Γιορτή στα Σπίτια» όπως είναι και ο τίτλος του νέου του άλμπουμ.

«Είναι χαρά μέσα σε αυτές της δύσκολες ώρες σε αυτό το κλίμα ανασφάλειας και φόβου, να μας δοθεί η ευκαιρία και ευχαριστώ πολύ το MEGA να ετοιμάσουμε ένα μεγάλο και αληθινό μουσικό πάρτι. Έχω χαρά γιατί στην βραδιά αυτή συμμετέχουν πολύ εκλεκτά παιδιά στη βραδιά αυτή. Κάναμε ένα πολύ εκλεκτό πρόγραμμα, ένα πρόγραμμα μόνο για το MEGA» είπε χαρακτηριστικά ο Σταμάτης Κραουνάκης αποκαλύπτοντας πως στο διάστημα της καραντίνας, έγραψε νέα «πολύ φωτεινά» όπως τα χαρακτήρισε τραγούδια, τα οποία θα απολαύσει το κοινό για πρώτη φορά το Σάββατο στο MEGA.

«Αυτό μου έδωσε μια χαρά για το χαρακτήρα μου. Είμαι αισιόδοξος άνθρωπος. Δεν μου αρέσουν αυτοί που λένε ‘μου αρέσει η καραντίνα γιατί βρήκα τον εαυτό μου’. Είναι καλό να έχεις βρει τον εαυτό σου και να τον κουβαλάς και εκτός καραντίνας» είπε ο ίδιος αστειευόμενος.

Όσον αφορά την σπουδαία καριέρα που έχει κάνει, ο συνθέτης απάντησε με απόλυτη ειλικρίνεια: «Βάζω πάντα ένα στοίχημα. Ακούω συνέχει τα επιτεύγματα και συγχρόνων μου και τεράστιων συναδέλφων που έχουν δώσει αριστουργήματα. Αυτό μου δημιουργεί ένα τρομερό μέτρο για να μην παθαίνω τίποτα με το πόσο ψηλά έφτασα. Είμαι πάντα στο μηδέν και μου αρέσει πάντα να μηδενίζω γιατί αυτό μου δίνει φόρα και με κρατάει και νέο».

Ναι, σήμερα βγαίνουν νέα παιδιά. Απλώς πρέπει οι δημιουργοί να δίνουμε φαϊ στις φωνές, να μην το ξεχνάμε αυτό. Εγώ το κάνω.

Ο Σταμάτης Κραουνάκης μιλώντας στην κάμερα του MEGA δήλωσε ότι υπάρχουν πάντα νέα παιδιά με καλές φωνές, απλώς πρέπει και οι δημιουργοί να δίνουν φαϊ στις φωνές.

Σε μια ακόμα βραδιά «Σπίτι με το MEGA» μαζί με τον Σταμάτη Κραουνάκη και ξεχωριστοί καλεσμένοι:  Ελένη Βιτάλη, ο Χρήστος Γεροντίδης, ο Φοίβος Δεληβοριάς, ο Σάκης Καραθανάσης, η Κέλλυ Κελεκίδου, ο Κώστας Μπουγιώτης, ο Γιώργος Στιβανάκης και ο Μανώλης Μητσιάς ανεβαίνουν στη σκηνή και τραγουδούν δίπλα στο σπουδαίο δημιουργό Σταμάτη Κραουνάκη.

Έρχεται… μία αξέχαστη «Γιορτή στα σπίτια» όλων των τηλεθεατών με τραγούδια που έχουν αφήσει ιστορία αποκλειστικά στο MEGA.