Στο πένθος βυθίστηκαν από χθες Δευτέρα, όχι μόνο τα Μαριτσά όπου διέμενε αλλά κι όλη η Ρόδος, από τον αδόκητο και άδικο θάνατο  11χρονης μαθήτριας, η οποία άφησε την τελευταία της πνοή στο Νοσοκομείο Αγλαΐα Κυριακού, όπου νοσηλευόταν από την περασμένη Πέμπτη.

Το άτυχο κορίτσι, μεταφέρθηκε από τους γονείς της, αρχικά στο νοσοκομείο του νησιού με πυρετό και στη συνέχεια κρίθηκε από τους θεράποντες ιατρούς ότι έπρεπε να μεταφερθεί στην Αθήνα καθώς η κατάσταση της υγείας του παρουσίαζε επιδείνωση.

Δεν έχουν προσδιοριστεί τα αίτια θανάτου

Η 11χρονη, σύμφωνα με την dimokratiki.gr, μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Αγλαΐα Κυριακού την περασμένη Πέμπτη με συμπτώματα σηψαιμίας και χθες το πρωί, έφυγε από τη ζωή χωρίς ακόμα να έχουν προσδιοριστεί τα ακριβή αίτια του θανάτου της. Τη μικρή, συνόδευε στην Αθήνα ο πατέρας της, όπου και παραμένει μέχρι να γίνει νεκροψία-νεκροτομή, ώστε να προσδιοριστούν επακριβώς τα αίτια θανάτου του παιδιού που έφυγε τόσο γρήγορα από τη ζωή.

Το κορίτσι διέμενε στα Μαριτσά -τόπος καταγωγής της μητέρας της- με την οικογένειά της ενώ ο πατέρας της  ασχολείται με τα κοινά και είναι ιδιαίτερα αγαπητός στην τοπική κοινωνία.