Θλίψη έχει προκαλέσει στις τάξεις της Ελληνικής Αστυνομίας ο θάνατος του Μιχάλη Βετούλη, ενός από τους παλαιότερους συνδικαλιστές αξιωματικούς του σώματος.

Ο εκλιπών υπήρξε ιδρυτικό μέλος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Αξιωματικών της ΕΛ.ΑΣ. και επίτιμος πρόεδρος της.

Διαβάστε τη συλληπητήρια ανακοίνωση της ΠΟΑΞΙΑ

Με βαθιά οδύνη αποχαιρετούμε σήμερα έναν πρωτεργάτη του συνδικαλιστικού μας κινήματος, ιδρυτικό μέλος της Ένωσης Αξιωματικών Ελληνικής Αστυνομίας, διακεκριμένο στέλεχος και εν συνεχεία της Πανελλήνιας Ένωσης Αξιωματικών Αστυνομίας, προδρόμου φορέα της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Αξιωματικών Αστυνομίας.

Ο επί σειρά ετών Γενικός Γραμματέας μας και Επίτιμος Πρόεδρος, Μιχάλης Βετούλης, «έφυγε» από τη ζωή μετά από μια μακρά άνιση μάχη με την επάρατο. Θα βρίσκεται όμως πάντα στις καρδιές όλων μας για τους νικηφόρους και ελπιδοφόρους αγώνες που μας χάρισε ως νεαρός Υπαστυνόμος το 1988, όταν ξεκίνησε μαζί με άλλους συναδέλφους το συνδικαλιστικό μας εγχείρημα, αλλά και στη συνέχεια από διάφορα αξιώματα, παλεύοντας για την επίτευξη των οραμάτων του.

Αγωνίστηκε με προσωπικό και οικογενειακό κόστος, κόντρα στις προκαταλήψεις της εποχής, για μια σύγχρονη και αποτελεσματική Ελληνική Αστυνομία.

Προτίμησε τον ανηφορικό δρόμο της σύγκρουσης με ποικιλώνυμα συμφέροντα και άφησε πίσω του πλούσιες περγαμηνές, υποδείγματα συνδικαλιστικής ευπρέπειας, αξιοπιστίας και τεκμηριωμένης συνδικαλιστικής δράσης.

Εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του.

Θα διατηρήσουμε ζωντανή στην καρδιά μας την αγωνιστική φλόγα και τη ζέση του Ανθρώπου, του Αξιωματικού και φίλου Μιχάλη Βετούλη.

Καλό ταξίδι Μιχάλη.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από