Ο Μαρκ Κλάτενμπεργκ επιθυμεί να αξιολογεί αυτοπροσώπως τους διαιτητές που ορίζει και λειτούργησε ως παρατηρητής διαιτησίας για πρώτη φορά στο παιχνίδι ΟΦΗ – Παναθηναϊκός στο Ηράκλειο. Το δεύτερο ματς που ο Άγγλος αρχιδιαιτητής θα επιτελέσει τον ίδιο ρόλο, θα είναι και πάλι του Παναθηναϊκού.

Στη γνωστοποίηση της διαιτητικής σύνθεσης του αγώνα με τον Απόλλωνα, που θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη στο ΟΑΚΑ, αναφέρεται το όνομα του Κλάτενμπεργκ ως παρατηρητή διαιτησίας. Μόνο που ο επικεφαλής της ΚΕΔ δεν θα μεταβεί στο «Σπύρος Λούης», αλλά θα κάνει τη δουλειά από το σπίτι του!

Τουλάχιστον, αυτό θα ισχύσει με βάση τη σημερινή (2/11) ανακοίνωση της ΕΠΟ, που αναφέρει ότι λόγω των περιοριστικών μέτρων που έθεσε σε ισχύ η Κυβέρνηση, οι παρατηρητές διαιτησίας θα εκτελούν τα καθήκοντα τους από την τηλεόραση…

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Σύμφωνα με τους κυβερνητικούς περιορισμούς που ανακοινώθηκαν σε ολόκληρη την Ελλάδα το Σάββατο 31 Οκτωβρίου 2020, η Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας αποφάσισε ότι όλοι οι αγώνες της Super League 1 θα διεξάγονται, μέχρι νεωτέρας, χωρίς παρατηρητές διαιτησίας εντός των σταδίων.

Καθώς πιστεύουμε ότι αυτό το μέτρο θα ισχύσει βραχυπρόθεσμα, λόγω της συνεχιζόμενης απειλής που αντιμετωπίζουμε όλοι από τον COVID 19, συμφωνήθηκε ότι οι Παρατηρητές Διαιτησίας θα εξακολουθούν να ορίζονται ως «Τηλεοπτικοί Παρατηρητές» αξιολογώντας τους αξιωματούχους διαιτησίας από την ασφάλεια των σπιτιών τους».

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από