Σε αναμονή της Κοινής Υπουργικής Απόφασης, με την οποία θα εξειδικεύονται τα έκτακτα μέτρα αντιμετώπισης της πανδημίας, η ΚΟΕ προχώρησε για την ώρα μόνο στην αναβολή της 6ης αγωνιστικής των πρωταθλημάτων υδατοσφαίρισης Α1 ανδρών και Α΄ εθνικής γυναικών, η οποία ήταν προγραμματισμένη για την Τετάρτη 4/11.

Για τις περαιτέρω αποφάσεις, η κολυμβητική ομοσπονδία περιμένει την επίσημη ενημέρωση από την Πολιτεία, αν και αυτή τη στιγμή φαντάζει αρκετά δύσκολη η συνέχιση των διοργανώσεων, για όσο διάστημα διαρκέσουν τα έκτακτα μέτρα.

Το άμεσο μέλλον των εγχώριων διοργανώσεων (και όχι μόνο) θα αποτελέσει το αντικείμενο διευρυμένης τηλεδιάσκεψης, η οποία θα πραγματοποιηθεί αύριο το μεσημέρι (3/11, 14:00).

Σε αυτήν η ΚΟΕ έχει καλέσει, εκτός των σωματείων που μετέχουν στις δύο κορυφαίες κατηγορίες, το Σύνδεσμο Ελλήνων Διαιτητών Υδατοσφαίρισης (ΣΕΔΥ), τον Σύνδεσμο Ελλήνων Προπονητών Υδατοσφαίρισης (ΣΕΠΥ), τον Σύνδεσμο Ελλήνων Αθλητών Υδατοσφαίρισης (ΣΕΑΥ), τον Σύλλογο Ελλήνων Ολυμπιονικών (ΣΕΟ) και ττην Ένωση Συμμετασχόντων σε Ολυμπιακούς Αγώνες (ΕΣΟΑ).