Το γλέντησαν και με το παραπάνω στη Θεσσαλονίκη μία μέρα πριν επιβληθεί το τοπικό lockdown στην συμπρωτεύουσα.
Οι εικόνες συνωστισμού στα Λαδάδικα αποδεικνύουν μάλιστα πως ορισμένοι δεν καταλαβαίνουν πόσο κρίσιμη είναι η κατάσταση.
Τα παρακάτω πλάνα προκαλούν οργή.
Εκατοντάδες Θεσσαλονικείς διασκεδάζουν ξέφρενα, αδιαφορώντας για το γεγονός ότι η πόλη βρίσκεται ήδη με βεβαρημένο επιδημιολογικό φορτίο.
Την ίδια ώρα καταστηματάρχες και θαμώνες αδιαφορούν για την προστασία των πολιτών, οι οποίοι βέβαια από την πλευρά τους δεν φαίνονται και ιδιαίτερα ευαισθητοποιημένοι.
Δείτε από το 1:32 και μετά
- Πανσέληνος Μαΐου: Πότε θα φωτίσει τον ουρανό – Γιατί ονομάστηκε «Φεγγάρι των λουλουδιών»
- Ποιος παίρνει την περιουσία όταν δεν υπάρχει διαθήκη; Η «κληρονομική πυραμίδα» και οι εκπλήξεις της διαδοχής
- Ατλέτικο Μαδρίτης – Σοσιεδάδ 2-2 (3-4 πέν.): Τελικός με τα όλα του, βάσκικο το Κύπελλο στη ρώσικη ρουλέτα






