Η Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας, το Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας και η ΚΑΕ Ολυμπιακός προχώρησαν σε μία κίνηση υψηλού συμβολισμού ενάντια στην πανδημία του κορωνοϊού.

Συγκεκριμένα, ένα κομμάτι από το Στάδιο θα φωτίζεται από το σύνθημα «Μία ομάδα ενάντια στον COVID-19», το οποίο θα είναι για τις επόμενες ημέρες ορατό σε όλους τους διερχομένους.

Αναλυτικά όσα αναγράφει η σχετική ενημέρωση:

«Ηχηρό μήνυμα ενότητας στη μάχη ενάντια στην πανδημία στέλνουν η Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας, το Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας και η ΚΑΕ Ολυμπιακός με το σύνθημα «Μια ομάδα ενάντια στον COVID-19».

Ειδικότερα, η διοίκηση του Σ.Ε.Φ. προχώρησε σε μια κίνηση υψηλού συμβολισμού, με τη φωταγώγηση της προσόψεως του σταδίου. Το σύνθημα «Μία ομάδα ενάντια στον COVID-19» θα είναι, για τις επόμενες ημέρες, ορατό σε όλους τους διερχόμενους από και προς τον Φαληρικό Όρμο.

Το Σ.Ε.Φ. μετατρέπεται, με αυτόν τον τρόπο, σε φάρο κοινωνικής ευαισθητοποίησης για τη τήρηση των μέτρων αποφυγής διάδοσης του κορωνοϊού και αυτοπροστασίας, αλλά και για την αυξημένη επαγρύπνηση και υπευθυνότητα που απαιτείται, πλέον, από φορείς και πολίτες».