Το θύμα της συμπλοκής με όπλα αντίπαλων συμμοριών, πιθανόν Ρομά, μίλησε στο MEGA για την περιπέτεια του που τον έφερε ένα βήμα από τον θάνατο σε μία κατά τα άλλα συνηθισμένη ημέρα.

Είναι η στιγμή που οι σφαίρες πέφτουν βροχή στην διασταύρωση των οδών Αγίου Μελετίου και Κωνσταντινουπόλεως στο κέντρο της Αθήνας, μέρα μεσημέρι.

Μία αδέσποτη σφαίρα χτυπά αυτόν τον άντρα που περιμένει με το μηχανάκι του στο φανάρι. Πλημμυρίζει στο αίμα. Ακολουθεί πανικός.

Το θύμα της συμπλοκής με όπλα αντίπαλων συμμοριών, πιθανόν Ρομά, μίλησε στο MEGA για την περιπέτεια του που τον έφερε ένα βήμα από τον θάνατο σε μία κατά τα άλλα συνηθισμένη ημέρα.

«Περνούσα από εκεί τυχαία για να πάω σε κάποια υποχρέωση μου, όταν ξαφνικά με έπιασε το κόκκινο φανάρι, πίσω από εμένα περίπου στα 20 μέτρα αντιληφθήκαμε καμία δεκαριά άτομα περίπου να συμπλέκονται πάρα πολύ άγρια» λέει.

Πριν προλάβει να καταλάβει τι ακριβώς συμβαίνει οι σφαίρες άρχισαν να πέφτουν βροχή. Οι αντίπαλες ομάδες παράτησαν τα αυτοκίνητα καταμεσής του δρόμου και άρχισε το πιστολίδι.

«Η συμπλοκή ήταν πάρα πολύ έντονη με ξύλα με σίδερα μεταξύ τους, καρέκλες, ότι βρίσκαν τα πέταγε ο ένας στον άλλον, και στην συνέχεια η μία ομάδα κυνηγούσε την άλλη ομάδα, δεν μιλούσαν ελληνικά, έτσι νόμιζα, στην συνέχεια η μία ομάδα κυνηγούσε την άλλη και έφτασαν στο δικό μου το ύψος, εκεί κάπου περίπου κάποιος έβγαλε πιστόλι και άρχισε να πυροβολεί μία από τις σφαίρες με χτύπησε στο πόδι. Πάλεψα για την ζωή μου θα πει στην κάμερα καθώς περιγράφει τα δευτερόλεπτα που αιμόφυρτος έψαχνε στην οδό Αγίου Μελετίου κάτι για να καλυφθεί από τα πυρά πριν τον σκοτώσουν.

Πρέπει να άκουσα γύρω στους 5-6 πυροβολισμούς, νομίζω, γιατί και εγώ είχα σοκαριστεί εκείνη την στιγμή και προσπαθούσα να καλυφθώ, στην συνέχεια άφησα το μηχανάκι κάτω, με το πόδι τραυματισμένο, και προσπαθούσα να αποφύγω τα χειρότερα. Να βρω κάποια κάλυψη. Οι οδηγοί των αυτοκινήτων έβγαιναν από τα αυτοκίνητα τους για να σωθούν να καλυφθούν και αυτοί» συμπληρώνει.

Δραματικές στιγμές για τον άτυχο άνδρα που βρέθηκε ανάμεσα στα πυρά των αντίπαλων συμμοριών

Ακολουθούν δραματικά λεπτά μέχρι την στιγμή που το ασθενοφόρο έφτασε στον δρόμο που έγινε πεδίο μάχης. Το θύμα της αδέσποτης σφαίρας αιμορραγούσε ακατάσχετα. Μάρτυρας το αίμα που πότισε τον δρόμο.

«Εγώ είδα ότι έχασα, έχανα, πολύ αίμα, εκείνη την στιγμή και ανησύχησα βέβαια ,μην τυχόν και έχω πάθει καμία σοβαρή ζημιά, ευτυχώς όμως όπως μου είπαν οι γιατροί παρά λίγα χιλιοστά γλίτωσα τα χειρότερα» τονίζει.

Στο κρεβάτι του νοσοκομείου περιμένει το εξιτήριο. Τα τραύματα στο πόδι θα επουλωθούν αλλά το σοκ δύσκολα θα ξεπεραστεί τόσο για τον ίδιο όσο και για τους πιο τυχερούς που δεν τραυματίστηκαν αλλά βρέθηκαν απρόκλητα να είναι στόχοι σε ένα ιδιότυπο πεδίο βολής.