Τρίτη νίκη σε πέντε ματς και… κορυφή για τον Βόλο. Η ομάδα της Μαγνησίας αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ στο ημίχρονο, ανέτρεψε τα δεδομένα στο δεύτερο χάρη σε γκολ των Μπαριέντος και Ουάρντα κι έπιασε τον Άρη στους 10 βαθμούς με ματς παραπάνω. Ο Αιγύπτιος έκανε τη διαφορά στο ντεμπούτο του με τον Βόλο ενώ για τους φιλοξενούμενους αυτή ήταν η πρώτη ήττα μετά από δύο ισοπαλίες.

Στο τρίτο μόλις λεπτό του ματς, ο ΠΑΣ πήρε προβάδισμα στο σκορ. Ο Σιόντης έκανε τη σέντρα και ο Παμλίδης αφού κατέβασε εξαιρετικά την μπάλα τελείωσε τη φάση για το 0-1. Στο 23′ ήρθε η απάντηση από τον Βόλο με τον Ουάρντα να ισοφαρίζει με κεφαλιά αλλά το γκολ ακυρώθηκε μέσω VAR για επιθετικό φάουλ του Δουβίκα.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Βόλος κέρδισε πέναλτι στην πρώτη φορά που προσπάθησε να απειλήσει. Ο Σάλιακας έκανε χέρι σε προσπάθεια του Ουάρντα και ο Μπαριέντος εκτέλεσε εύστοχα για το 1-1 στο 56′. Στο 77′ ήρθε και η ανατροπή με τον σκόρερ του πρώτου γκολ να δίνει την ασίστ και τον Ουάρντα να σκοράρει. Ο Μπαριέντος εκτέλεσε το κόρνερ και ο Αιγύπτιος με κεφαλιά στο πρώτο δοκάρι έκανε το 2-1.

Στη συνέχεια ο ΠΑΣ προσπάθησε να αντιδράσει και να φτάσει στο γκολ αλλά δεν κατάφερε να δημιουργήσει κάποια μεγάλη ευκαιρία με τον Βόλο να πανηγυρίζει τη μεγάλη νίκη.

Βόλος: Γκαραβέλης, Φεράρι, Ντεντάκης, Σάντσες, Κολόμπο, Ριένστρα, Τσοκάνης(37′ Περέα), Μπαριέντος, Δουβίκας(81′ Κιάκος), Ουάρντα, Μαρτίνες(90+1′ Νίνης)

ΠΑΣ Γιάννινα: Χουτεσιώτης, Σάλιακας(89′ Μπρενέρ), Πέρσμαν, Εραμουσπε, Παντελάκης, Φάμπρι, Σιόντης(81′ Ντομίνγκες), Νάουμετς(61′ Λεό), Καρτάλης, Κριζμάν, Παμλίδης