Πέντε ποδοσφαιριστές στην εθνική ομάδα της Γουϊνέας βρέθηκαν θετικοί στον κοροναϊό με αποτέλεσμα να ακυρωθεί το φιλικό με την Γκάμπια που ήταν προγραμματισμένο για την ερχόμενη Τρίτη (13/10). Ανάμεσά στους παίκτες που είναι θετικοί, ευτυχώς για τον ίδιο δεν ήταν ο Μαντί Καμαρά με τον άσο του Ολυμπιακού να είναι καλά στην υγεία του και να αναμένεται άμεσα στην Ελλάδα.

Κάτι που φυσικά λύνει τα χέρια του Μαρτίνς ο οποίος σε διαφορετική περίπτωση θα είχε τον 23χρονο μέσο στη διάθεσή του από την Πέμπτη και μετά ενώ τώρα μπορεί να βασιστεί πάνω του για τα κρίσιμα και πολύ απαιτητικά παιχνίδια που έρχονται σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Ο Καμαρά αποτελεί έναν από τους πιο κομβικούς παίκτες στα πλάνα του Μαρτίνς και η πιο γρήγορη, από το αναμενόμενο, επιστροφή του χαροποιεί τον Πορτογάλο που θα μπορέσει να καταστρώσει καλύτερα τα σχέδιά του, αρχικά για τον Ατρόμητο και στη συνέχεια για το παιχνίδι με τη Μαρσέιγ στην πρεμιέρα του Champions League. Βέβαια ακόμη οι απουσίες είναι αρκετές στο Ρέντη αφού ο Ολυμπιακός έχει πολλούς διεθνής σε διάφορες χώρες.