Έτοιμος να ολοκληρώσει την τελευταία (;) αλλά καλύτερη μεταγραφή του στη φετινή περίοδο είναι ο Παναθηναϊκός. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Μαουρίσιο βρέθηκε στο νοσοκομείο Υγεία και πέρασε από ιατρικές εξετάσεις, με τους πράσινους να μη θέλουν να χαθεί ούτε λεπτό προκειμένου να ολοκληρώσουν τη σπουδαία κίνηση.

Σύμφωνα με ασφαλείς πηγές, ο Παναθηναϊκός δεν περίμενε την αυριανή μέρα για να περάσει από ιατρικά ο παίκτης, αφού από τη στιγμή που είναι ελεύθερος ελοχεύει ο κίνδυνος να μπει σφήνα άλλος σύλλογος. Και με… fast track διαδικασίες θέλει να τελειώσει εδώ και τώρα τη μεταγραφή.

Ήδη τα συμβόλαια είναι έτοιμα και το μόνο που απομένει πλέον είναι να αποτελέσματα των ιατρικών εξετάσεων. Αν βγουν όλα καθαρά, τότε ο παίκτης θα μεταβεί στα γραφεία της ΠΑΕ για να υπογράψει το συμβόλαιό του και αύριο θα βρίσκεται στο Κορωπί για να μπει στις προπονήσεις.

Είναι δεδομένο πως δεν θα τον δούμε στο παιχνίδι με τον ΟΦΗ, αφού βρίσκεται χωρίς ομάδα από τον Αύγουστο και δεν έχει κάνει προετοιμασία, με τους γυμναστές να έχουν κι εκείνοι από την πλευρά τους έτοιμο πρόγραμμα ώστε να ενσωματωθεί το συντομότερο δυνατό ο Μαουρίσιο στην υπόλοιπη ομάδα.