Τις επιπτώσεις της δεδομένης απόφασης του κ. Ιβάν Σαββίδη να απομακρυνθεί εντελώς και μόνιμα από το πεδίο των Ενώσεων – μελών της ΕΠΟ και να παραδώσει τον πλήρη έλεγχο του «μαγαζιού» στην ΑΕΚ και στην ομάδα διαχείρισης υπό τον κ. Μελισσανίδη βιώνει, ήδη, με δραματικό τρόπο ο Δικέφαλος του Βορρά.

Η εικόνα της πλήρους απαξίωσής του στο σώμα των Προέδρων των Ενώσεων και η εξαφανισμένη επιρροή του και σε Ενώσεις στις οποίες κυριαρχικά πήρε μέρος στις εκλογές του και «κέρδισε», της ευρύτερης περιοχής της Μακεδονίας, έχουν δημιουργήσει μεγάλη αναταραχή στη Μικράς Ασίας και ήδη σημειώνονται κάποιες πρώτες αντιρρήσεις στην απόφαση του κ. Σαββίδη.

Για το τμήμα εκείνο των στελεχών της ασπρόμαυρης ΠΑΕ που είχε αναλάβει το έργο της διαχείρισης των εκλογών των Ενώσεων η εξέλιξη θεωρείται καταστροφική, καθώς εκτός όλων των άλλων, προβάλλει στο ελληνικό ποδόσφαιρο την εικόνα μιας ομάδας, μιας εταιρείας κι ενός αφεντικού που εγκαταλείπει χωρίς καμία μάχη ένα προνομιακό πεδίο άσκησης της εξουσίας της με ευθεία αναφορά στην ΕΠΟ και στη διοίκησή της.

Η εξέλιξη εκτιμάται ως παρανοϊκή.

Διαβάστε περισσότερα εδώ