Θλίψη προκάλεσε η είδηση του ξαφνικού θανάτου ενός αγοριού από το χωριό Σκιαδά στον Δήμο Ερύμανθου της Αχαΐας στο σχολείο του.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ΑΠΕ-ΜΠΕ, ο μαθητής είχε καρδιολογικό πρόβλημα από μικρή ηλικία, είχε ωστόσο προσκομίσει πιστοποιητικό υγείας για την παρακολούθηση των σχολικών μαθημάτων.

Υπενθυμίζεται, ότι ο εννιάχρονος έχασε τις αισθήσεις του μέσα στην σχολική αίθουσα και αμέσως οι εκπαιδευτικοί ειδοποίησαν το ΕΚΑΒ, ενώ ενημερώθηκε και η Αστυνομία. Στην περιοχή έφθασε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και λίγο μετά διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Το παιδί μεταφέρθηκε για νεκροψία- νεκροτομή στο Πανεπιστημιακό Nοσοκομείο του Ρίου για να εξακριβωθούν τα αίτια του θανάτου του.

«Το περιστατικό έχει βυθίσει το σχολείο και όλη την εκπαιδευτική κοινότητα στη θλίψη. Εκφράζουμε τη θλίψη αλλά και τη συμπαράσταση στους γονείς του παιδιού, στους μαθητές και εκπαιδευτικούς του σχολείου. Είναι μία πολύ δύσκολη μέρα για την εκπαιδευτική κοινότητα» ανέφερε στο thebest.gr ο Τάσος Σταυρογιαννόπουλος, πρόεδρος των δασκάλων και Νηπιαγωγών του Νόμου Αχαΐας.