Ο «Υποχθόνιος», γνωστό πρόσωπο της ελληνικής ραπ σκηνής μίλησε στο MEGA μετά την απόφαση του δικαστηρίου. Ανοίγει την καρδιά του, μιλάει για τον Παύλο που δεν θα ξεχάσει ποτέ και εξηγεί τι ήταν αυτό τελικά που όπλισε το χέρι του δολοφόνου.

Ο Υποχθόνιος, ένας από τους σπουδαιότερους εκπροσώπους της ελληνικής ραπ σκηνής, άνοιξε την καρδιά του στο MEGA. «Ήταν πολύ φίλος μου. Η μουσική μας ένωνε, παρότι είχαμε πάρει διαφορετικούς δρόμους. Πάντα μου έδινε respect και του έδινα respect».

Η συγκλονιστική στιγμή της μητέρας του Παύλου μετά την ανακοίνωση του Εφετείου δικαίωσε και τον ίδιο.

«Θα σταθώ στο πως βγήκε η μάνα από το δικαστήριο. Βγήκε η μάνα από το δικαστήριο και είπε: Κέρδισες γιέ μου, κέρδισες. Άρα είναι μια δικαίωση» συνέχισε.

«Ο Παύλος είχε στοχοποιηθεί για τους στίχους του»

Ο Παύλος είχε στοχοποιηθεί, γιατί οι στίχοι του ενοχλούσαν επειδή ήταν έντονα πολιτικοποιημένοι, μας λέει στο MEGA ο έλληνας ράπερ.

«Ένας ρομαντικός μουσικός ο οποίος ονειρευόταν ένα καλύτερο κόσμο. Ήταν ιδιαίτερος άνθρωπος, πολύ έξυπνος… όντως αυτόν στοχοποίησαν. Η δολοφονία του Παύλου Φύσσα, δεν ήταν τυχαία» θα πει.

Για τους φίλους του, ο Παύλος συνεχίζει να ζει στην καρδιά τους και ν’ αποτελεί έμπνευση στο συνεχή, όπως λέει ο Υποχθόνιος, αγώνα κατά του φασισμού.

«Δικαίωση ως προς τον φόνο. Ως προς την ιδεολογία δεν έχει δικαιωθεί η ελληνική κοινωνία… το δηλητήριο έχει σκορπιστεί παντού» καταλήγει.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από