Με ανάρτησή του στη σελίδα του στο Facebook, ο Παύλος Πολάκης απάντησε στον Σάκη Ρουβά για το εξώδικο που του απέστειλε.

Υπενθυμίζεται ότι ο γνωστός τραγουδιστής έστειλε εξώδικο στον πρώην αναπληρωτή υπουργό Υγείας με αφορμή τις δηλώσεις Πολάκη περί «ξεπλύματος» που έκαναν καλλιτέχνες στη Χρυσή Αυγή και συγκεκριμένα παλαιότερη τοποθέτηση του κ. Ρουβά αναφορικά με τη ναζιστική οργάνωση.

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ έγραψε τα εξής στο Facebook:

Το γνωστό pop idol Σάκης Ρουβάς μου έστειλε πριν από λίγο Εξώδικο (φωτό 1) με το οποίο διαμαρτύρεται διότι προχθές στην…

Posted by Παυλος Πολακης on Thursday, 8 October 2020

«Το γνωστό pop idol Σάκης Ρουβάς μου έστειλε πριν από λίγο Εξώδικο (φωτό 1) με το οποίο διαμαρτύρεται διότι προχθές στην Επιτροπή Δημόσιας Διοίκησης της Βουλής ανέφερα πως κάποιοι καλλιτέχνες με δηλώσεις τους (μεταξύ των οποίων κι εκείνος) συνέβαλαν στο να νομιμοποιηθεί στη συνείδηση του κόσμου το νεοναζιστικό, φασιστικό και εγκληματικό μόρφωμα της Χρυσής Αυγής. Ανέφερα λοιπόν για τον Ρουβά ότι το 2012 σε εκπομπή του Θ. Αναστασιάδη, σε ερώτηση δημοσιογράφου αν τον τρομοκράτησε η είσοδος της Χρυσής Αυγής στη Βουλή, είχε δηλώσει επί λέξει: «Όχι, καθόλου δεν με τρόμαξε (Η ΕΙΣΟΔΟΣ ΤΗΣ Χ.Α ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ). Δεν με τρόμαξε καθόλου. Νομίζω ότι είναι απόρροια όλου αυτού που συμβαίνει. Δεν με τρόμαξε. Γιατί να με τρομάξει; Δεν με τρομάζει η απόφαση που παίρνει ο κόσμος. Με τρομάζει ο τρόπος που χειραγωγούν τον κόσμο οι πολιτικοί» (βλ. σχετικό video στο link to pontiki και φωτό 2)

Τον ενόχλησε ότι υπενθύμισα τα παραπάνω. Βέβαια, δεν είχε ενοχληθεί αναλόγως όταν διάφορα sites τον συμπεριελάμβαναν στους «επώνυμους φίλους της Χρυσής Αυγής» όταν οι ναζιστές ήταν στα πάνω τους (φωτό 3-4)

Σε κάθε περίπτωση, θα χαιρετίσω την έστω και καθυστερημένη και όψιμη καταδίκη της Χ.Α από τον κύριο Ρουβά όταν βεβαιωθώ πως δεν έχει ξεχάσει να ΔΙΑΓΡΑΦΕΙ από τους followers του αρχιχρυσαυγίτη Ηλία Κασιδιάρη !!(φωτό 5)

ΥΓ: Τα γνωστά «πλυντήρια μνήμης» έσπευσαν να ξεπλύνουν την άνω δήλωση του γνωστού καλλιτέχνη, δημοσιεύοντας αμέσως το σημερινό εξώδικό του (φωτό 6-7). Μάλλον ο κ. Ρουβάς θέλει να είναι υποψήφιος με τη ΝΔ και του ετοιμάζουν θερμή υποδοχή!!!».