«Για όσους με πρόδωσαν με πίσω μαχαιριές θέλω να ξέρουν ότι, σιγά μην κλάψω»… τραγουδούσε ο Παύλος Φύσσας.

Ο 34χρονος καλλιτέχνης εξέφραζε τον πόνο του για την ασχήμια του κόσμου μέσα από τους στίχους του, μέσα από τη μουσική του. Γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Πέραμα.

Μίσησε τον φασισμό, τον κατάλαβε και τον τσάκισε. Όσοι τον γνωρίζουν μιλούν για ένα «παλικάρι» με το θάρρος της γνώμης του, με ξεκάθαρα πιστεύω που δεν τα πρόδωσε ποτέ, ως το τέλος.

Ένα τέλος που σηματοδότησε μια μάχη ενάντια σε μια εγκληματική οργάνωση που σκόρπισε για χρόνια τον τρόμο.

Ο πατέρας του δούλευε στη Ναυπηγοεπισκευαστική Ζώνη του Περάματος. Ο Φύσσας μετά το σχολείο είχε δουλέψει και αυτός σε παρόμοιες εργασίες από το 1998 μέχρι το 2003 και ανήκε στο Συνδικάτο του Μετάλλου, ενώ στη συνέχεια είχε ασχοληθεί πιο ενεργά με τη μουσική.

Από την ηλικία των 18 ετών είχε γνωριστεί με μέλη της Freestyle Productions, εταιρείας παραγωγής low bap μουσικής με έδρα το Πέραμα.

Το καλλιτεχνικό του όνομα Killah P σήμαινε, σύμφωνα με τον ίδιο, «Killah Past – Δολοφόνος του παρελθόντος» και το πήρε όταν αποχώρησε από την Freestyle Productions, χωρίς να χάσει ποτέ επαφή με τους κύκλους του Low Bap μέχρι και την δολοφονία του.

Ο Παύλος Φύσσας δολοφονήθηκε στις 18 Σεπτεμβρίου του 2013, στο Κερατσίνι, από τον φασίστα Γιώργο Ρουπακιά, μέλος της Χρυσής Αυγής.