Ο δημοφιλής μουσικοσυνθέτης ευχήθηκε η απόφαση στη δίκη της Χρυσής Αυγής να βγάλει αποτελέσματα που θα ικανοποιήσουν το δημοκρατικό αίσθημα.

Ο Σταμάτης Κραουνάκης σημείωσε ότι «σήμερα δικάζεται η Δικαιοσύνη», υπογραμμίζοντας ότι «από αυτή τη Δικαιοσύνη περιμένει ένας ολόκληρος δημοκρατικός κόσμος ικανοποίηση».

«Και αυτή η γυναίκα που 7 χρόνια έχει ορθώσει το ανάστημά της γιατί έχασε το παιδί της άδικα, με μαχαιριά, περιμένει την ελληνική Δικαιοσύνη να κάνει τη δουλειά της» πρόσθεσε ο κ. Κραουνάκης μιλώντας στην εκπομπή «Κοινωνία Ώρα MEGA».

«Είναι βαριά τα αισθήματα που έχουμε όλοι, δεν είμαστε ενθουσιασμένοι» σημείωσε ο Σταμάτης Κραουνάκης, τονίζοντας ότι επιθυμεί και θέλει όπως όλοι την καταδίκη και την εξαφάνιση της Χρυσής Αυγής από το πρόσωπο της χώρας που γέννησε τη δημοκρατία.

«Η ψυχή μου συνταράσεται από τη μορφή της Μάγδας Φύσσα» υπογράμμισε ο δημοφιλής μουσικοσυνθέτης, προσθέτοντας πως «μια γυναίκα σήκωσε μπόι, μόνη της για το παιδί της, απέναντι στο τέρας και άντεξε και έμεινε να παλεύει. Αυτή η γυναίκα είναι όλη η Ελλάδα».