Η… εξυγίανση έστησε «μπλόκο» στους Ζωσιμάδες και στέρησε από τον Ολυμπιακό δύο καθαρούς βαθμούς, τους οποίους άξιζε απόλυτα η ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς.

Οι Ερυθρόλευκοι βρέθηκαν πίσω στο σκορ, αλλά στο δεύτερο ημίχρονο με αντεπίθεση διαρκείας έφτασαν κοντά σε μια σπουδαία ανατροπή, όταν σκόραραν στο 90+2’ με τον Αχμέντ Χασάν.

Το γκολ του Αιγύπτιου επιθετικού, όμως, ακυρώθηκε με το «έτσι θέλω» ως οφσάιντ από τον VARίστα, Κωνσταντίνο Κοτσάνη και τον AVAR, Ιορδάνη Απτόσογλου.

Οι δύο διαιτητές που ήταν στην αίθουσα του VAR σήκωσαν τη σημαία της… εξυγίανσης και έστησαν «μπλόκο» στον Ολυμπιακό, στερώντας από τους Ερυθρόλευκους τη νίκη.

O VAR και ο AVAR είπαν στον διαιτητή Καραντώνη ότι υπάρχει οφσάιντ στην αρχή της φάσης στον Ελ Αραμπί, πριν σκοράρει ο Αχμέντ Χασάν και ο ρέφερι ακύρωσε το γκολ του Αφρικανού.

Μια φάση, που σε καμία περίπτωση δεν υπήρχε οφσάιντ, όπως δήλωσε χαρακτηριστικά μετά το τέλος του παιχνιδιού και ο Πέδρο Μαρτίνς.

«Μαγειρείο» από τους Κοτσάνη και Απτόσογλου, με τον Ολυμπιακό να πέφτει θύμα της… εξυγίανσης και να αφήνει δίνει βαθμούς στους Ζωσιμάδες. Διαιτητικό έγκλημα στα Γιάννενα, με τους πρωταθλητές Ελλάδας να στερούνται αυτό που δικαιούνταν. Τη νίκη.

Περισσότερα σε λίγο…