Τον εσωτερικό χώρο από το δωμάτιο όπου νοσηλεύεται ο Τραμπ, φωτογράφισε η Daily Mail.

Πολυτελή αντικείμενα, εντυπωσιακή τραπεζαρία, τεράστιοι καθρέφτες και εντυπωσιακά σαλόνια είναι μερικά από αυτά που κατέγραψε η εφημερίδα. Στο μεταξύ, τον γύρο του κόσμου κάνει η ομιλία που είχε κάνει ο Τραμπ όταν κορόιδευε την Χίλαρι Κλίντον που νοσούσε από πνευμονία.

Ήταν Σεπτέμβριος του 2016 όταν η υποψήφια τότε πρόεδρος με τους Δημοκρατικούς, Χίλαρι Κλίντον, λόγω πνευμονίας, κατέρρεε μπροστά στις τηλεοπτικές κάμερες. Τότε, ο Ντόναλτ Τραμπ την κορόιδευε στις ομιλίες του.

Η μοίρα όμως παίζει περίεργα παιχνίδια και πλέον ο Αμερικανός πρόεδρος, χτυπημένος από τον κορoναϊό, με πυρετό και με δυσκολία στην αναπνοή, επιβιβάστηκε στο προεδρικό ελικόπτερο για να μεταφερθεί στο στρατιωτικό νοσοκομείο, Walter Reed, όπου και θα νοσηλευτεί μέχρι νεωτέρας.

Το δωμάτιο του Τραμπ

Το Walter Reed, που βρίσκεται λίγα χιλιόμετρα μακριά από τον Λευκό Οίκο, είναι παραδοσιακά το νοσοκομείο που περιθάλπει τους προέδρους και τους ανώτατους αξιωματούχους των ΗΠΑ. Υπερσύγχρονο και με τελευταίας τεχνολογίας ιατρικό εξοπλισμό, περιθάλπει κυρίως στρατιωτικούς και βετεράνους.

Ο πρόεδρος Τραμπ νοσηλεύεται στον προεδρικό θάλαμο, ο οποίος είναι εξοπλισμένος με όλα τα μέσα για να συνεχίσει να ασκεί τα καθήκοντά του.

Υπάρχει σύστημα ασφαλών επικοινωνιών, πλήρες προεδρικό γραφείο και σαλόνι για συναντήσεις με κυβερνητικά στελέχη. Ο Ντόναλτ Τραμπ θα έχει το προσωπικό του πολυτελές υπνοδωμάτιο, εξεταστικό κέντρο, καθώς και τραπεζαρία με κρυστάλλινο πολυέλαιο και προσωπικό σεφ.

Δρακόντεια είναι τα μέτρα ασφαλείας του νοσοκομείου, καθώς εκτός από την προεδρική φρουρά, ειδικά εκπαιδευμένοι άντρες έχουν κυκλώσει κάθε σημείο του ιατρικού ιδρύματος, φροντίζοντας για την ασφάλεια του Αμερικανού προέδρου.

Πηγή φωτό: Daily Mail

Το μήνυμα του Έλληνα πρωθυπουργού

Περαστικά ευχήθηκε στο προεδρικό ζεύγος ο Κυριάκος Μητσοτάκης με μία χαρακτηριστική φράση που φωτογράφιζε τις έως τώρα τοποθετήσεις του Ντόναλντ Τραμπ.

«Αν είναι να κρατήσουμε κάτι από αυτή την στενάχωρη κατάσταση είναι ότι ο ιός αυτός είναι πολύ δημοκρατικός. Μπορεί να μολύνει από τον πιο δυνατό άνθρωπο στον πλανήτη μέχρι και αυτούς που θεωρούνται υποβαθμισμένοι», δήλωσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης.