Την συγκλονιστική μαρτυρία φωτορεπόρτερ από το μέτωπο του φλεγόμενου Ναγκόρνο – Καραμπάχ παρουσιάζει το LIVE NEWS. Ο ίδιος με τον φωτογραφικό φακό αποτυπώνει καθημερινά την φρίκη και τον όλεθρο που βιώνουν όχι μόνο οι στρατοί των αντιμαχόμενων αλλά και οι εκπρόσωποι του Τύπου και βέβαια οι άμαχοι.

Όπως λέει, οι επιδρομές που γίνονται σε όλη την Αρμενία με drones ισοδυναμούν πλέον με εθνοκάθαρση.

Ηλικιωμένοι με την απόγνωση ζωγραφισμένη στα πρόσωπά τους, οικογένειες με τα μάτια υγρά στημένοι μπροστά στην τηλεόραση για να μάθουν τι κάνουν τα παιδιά τους στο μέτωπο, μικρά παιδιά στα υπόγεια των κατεστραμμένων τους σπιτιών, Αρμένιοι που μαζεύουν από τις αυλές τους τις αποδείξεις των αζέρικων πληγμάτων σε κατοικημένες περιοχές.

Ο Καραπέτ Σαχακιάρ είναι στον πόλεμο, καταγράφει την φρίκη με την φωτογραφική του μηχανή και μίλησε στο LIVE NEWS για τον φόβο και το χρέος που νιώθει.

Είναι το χρέος που έχουν να μεταφέρουν την αλήθεια γιατί το απαιτεί η ενημέρωση, είναι ο φόβος που νιώθουν γιατί είναι άνθρωποι.

Η μαρτυρία του Καραπέτ Σακαχιάρ συγκλονίζει, ο πόλεμος των Αζέρων με σπόνσορα την Τουρκία και τα UAV της τύπου Μπαϊρακτάρ είναι ένας πόλεμος με κουμπιά από μακριά που σκοτώνει ανθρώπους δίπλα του.

O Καραπέτ Σαχακιάρ θα συνεχίσει να αποτυπώνει τα ντοκουμέντα του πολέμου, οι κάτοικοι στα χωριά τους θα ζουν με τον τρόμο και μικρά παιδιά για πρώτα παιχνίδια θα έχουν τα βλήματα από τους βομβαρδισμούς, όσο η διεθνής κοινότητα αφήνει τον Ερντογάν να βάζει φωτιά στο Ναγκόρνο Καραμπάχ με «όχημα» τους Αζέρους που κλαίνε τους δικούς τους ανθρώπους και στόχο τους Αρμένιους που πληρώνουν βαρύ φόρο αίματος.

Δείτε το ρεπορτάζ του MEGA