Με τους Κούσουλο, Τζιωνή και Ντούρις στη βασική της 11άδα αντί των Ζόρντι Γκόμες, Τιάγκο και Σενέ, που ξεκίνησαν στο πρώτο παιχνίδι, θα παραταχθεί η Ομόνοια στον επαναληπτικό με τον Ολυμπιακό (22:00) για τα πλέι οφ του Champions League.

Συγκεκριμένα, ο τεχνικός της Ομόνοιας, Χένινγκ Μπεργκ, παρατάσσει την ομάδα του με διάταξη 4-3-3, έχοντας τον Φαμπιάνο μπροστά στην εστία και τους Χουμποτσάν, Λανγκ, Λούφτνερ και Λέγιακς στην τετράδα της άμυνας.

Στην τριάδα των χαφ θα βρίσκονται οι Κούσουλος, Βίτορ Γκόμες και Τζιωνής, με τους Παππουλή και Μπουτεάκ να πλαισιώνουν τον Ντουρίς στην επίθεση της κυπριακής ομάδας.

Υπενθυμίζουμε ότι τις προηγούμενες ημέρες ανακοινώθηκε από το υπουργείο Υγείας της Κύπρου ότι δύο παίκτες της Ομόνοιας έχουν βρεθεί θετικοί στον κορωνοϊό. Η αντίπαλος του Ολυμπιακού, ωστόσο, δεν ανακοίνωσε τα ονόματα.

Οι αλλαγές που κάνει ο Μπεργκ στην βασική 11άδα ρίχνουν νερό στον μύλο σχετικά με το ποιοι είναι οι παίκτες που έχουν βρεθεί θετικοί στον Covid-19, αφού και οι τρείς που έμειναν εκτός θεωρούνται βασικοί.