Χαρούμενος που υπέγραψε στον Άρη είναι ο Τζαμάλ Σούλερ. Ο νεοαποκτηθείς σούτινγκ γκαρντ, ο οποίος την προηγούμενη σεζόν ήταν παίκτης του Ηρακλή, μίλησε στη Media Day των «κιτρίνων» για τις πρώτες του μέρες στον σύλλογο, αποκαλύπτοντας και τον ρόλο που θέλει να έχει στην ομάδα.

Συγκεκριμένα, ο 34χρονος γκαρντ υπογράμμισε πως θέλει να είναι ηγέτης, ενώ για τα στοιχεία που τον χαρακτηρίζουν είπε πως είναι ένας παίκτης που μπορεί να προσφέρει και στις δύο πλευρές του παρκέ.

Αναλυτικά, ο Σούλερ μίλησε:

Για το αν η ομάδα θα είναι έτοιμη για τον αγώνα του Κυπέλλου με τον Ιωνικό το ερχόμενο Σάββατο (26/9), είπε: «Έτσι είναι το μπάσκετ. Κάθε ομάδα έχει λίγο χρόνο στη διάθεσή της για να ταιριάξει πολλά καινούργια και διαφορετικά κομμάτια.

Είναι το ξεκίνημα ενός ταξιδιού και ανυπομονούμε γι’ αυτό. Σίγουρα η ομάδα θα χρειαστεί χρόνο για να αποκτήσει συνοχή και ομοιογένεια». Σχετικά με το πώς βιώνει τη νέα καθημερινότητα λόγω της πανδημίας, είπε: «Επηρέασε και την περσινή πρώτη μου χρονιά στην Ελλάδα αλλά γενικά όλο τον κόσμο. Αυτό που λέω και στα δικά μου οικογενειακά πρόσωπα είναι να προσπαθήσουν να μείνουν στον κόσμο ούτως ώστε να είναι ασφαλείς».

Σε ότι αφορά τους στόχους της ομάδας ενόψει της επόμενης χρονιάς απάντησε ότι: «Αυτός είναι ο λόγος που είμαι εδώ και το είπα στον Σάββα. Ξέρω ότι ο Άρης έζησε μια πολύ δύσκολη χρονιά πέρυσι, το κατάλαβα από τους αγώνες που έπαιξα ως παίκτης του Ηρακλή.

Θέλω να είμαστε καλύτεροι από πέρυσι και να χτίσουμε κάτι διαφορετικό. Υπάρχουν παίκτες με εμπειρία και μπορούν να διαδραματίσουν ρόλο ηγέτη». Σε ερώτηση για τους προσωπικούς στόχους του σημείωσε ότι… «νιώθω τον εαυτό μου πλέι μέικερ και ότι μπορώ να ανταποκριθώ σε ρόλο ηγέτη ή καθοδηγητή.

Μπορώ να προσφέρω και στις δύο πλευρές του παρκέ, να σκοράρω, να βγάλω άμυνες… Θεωρώ τον εαυτό μου έξυπνο παίκτη που μπορεί να κάνει πολλά πράγματα στο γήπεδο».