Η Δανάη Μπάρκα μίλησε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του MEGA για την πρεμιέρα της εκπομπής «Πάμε Δανάη!» και το καθημερινό ραντεβού που θα δίνει με τους τηλεθεατές.

Όπως δήλωσε, μιλώντας με την Κατερίνα Παναγοπούλου, είναι ενθουσιασμένη και χαρούμενη για το νέο ξεκίνημα, αλλά και αγχωμένη, καθώς είναι η πρώτη φορά που θα κάνει ζωντανή εκπομπή.

«Είναι η πρώτη φορά που θα πάρω επάνω μου ένα ρόλο που θα πρέπει να τον φέρω εις πέρας» σημείωσε η Δανάη Μπάρκα και μίλησε για τον πρώτο καλεσμένο της εκπομπής της. «Θα είναι ο Νίκος Μουτσινάς, είναι το ποδαρικό μας. Θέλαμε πάρα πολύ να συμβεί και μας έκανε το δώρο και την έκπληξη να έρθει».

«Επίσης θα έχουμε σε μια πολύ καλή συνέντευξη την Νίκη Κεραμέως, όπου θα μιλήσει για πιο ανθρώπινα θέματα» σημείωσε η Δανάη Μπάρκα.

«Θα φωτίσουμε τις ωραίες πλευρές της ζωής»

«Αυτό που προσπαθούμε εμείς να περάσουμε στην ψυχαγωγική πρωινή εκπομπή είναι μέσα σε όλο αυτό που και εμείς επηρεαζόμαστε, να είμαστε μια ωραία παρέα, παραμένοντας αισιόδοξοι και να φωτίσουμε τις ωραίες πλευρές της ζωής» πρόσθεσε η παρουσιάστρια της εκπομπής «Πάμε Δανάη!».

Μιλώντας για το πρόσωπο που έκλεψε τις εντυπώσεις από το τρέιλερ της εκπομπής, τη γιαγιά της, τόνισε πως τα μέτρα για τον κοροναϊό δεν επιτρέπουν να είναι μαζί της στην εκπομπή, ωστόσο θα είναι δίπλα της μέσα από φωτογραφίες.

«Σε μια βιβλιοθήκη θα έχουμε δικές μου φωτογραφίες. Θα έχω τη γιαγιά μου και τον παππού μου που δεν τον έχω πια στη ζωή, αλλά είναι το γούρι μου πάντα» συμπλήρωσε η Δανάη Μπάρκα.

«Η μαμά πιστεύω δεν θα κρατηθεί και θα την κάνει την έκπληξή της, με μια μάσκα θα έρθει» υπογράμμισε.

«Έχουμε δεθεί τόσο πολύ στην ομάδα, που είναι εντυπωσιακό. Στην ουσία είναι σαν να έχουμε όλοι τον άνθρωπό μας δίπλα μας» σημείωσε για το κλίμα μεταξύ των συντελεστών, ενώ αναφέρθηκε και στο χαρακτήρα που θα έχει η εκπομπή.

«Έχουμε ετοιμάσει κάτι πάρα πολύ ωραίο. Θα δούμε οδοιπορικά, έχουμε ετοιμάσει ταξίδια που θα πηγαίνουμε να γνωρίζουμε ανθρώπους σε όλη την Ελλάδα, που θα μας λέει ο καθένας τι σκέφτεται και η αλήθεια πάντα κερδίζει. Οπότε η αλήθεια των ανθρώπων θα βγει στην τηλεόραση από τη δική μας εκπομπή. Θα δούμε ωραία παιχνίδια, ωραίες μαγειρικές, διεθνή θέματα, επικαιρότητα και όχι μόνο» πρόσθεσε η Δανάη Μπάρκα που έδωσε ραντεβού με τους τηλεθεατές για τις 10:00 πρωί της Δευτέρας στο MEGA.