Την πρώτη της ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης έκανε η 35χρονη Ιωάννα που δέχτηκε τη φρικτή επίθεση με βιτριόλι τον Μάιο στην Καλλιθέα.

Η νεαρή κοπέλα αποφάσισε να αντικαταστήσει την παλιά φωτογραφία του προφίλ της με έναν πίνακα, στον οποίο απεικονίζεται μια ξανθιά γυναίκα να κοιτάζει το πρόσωπό της στον καθρέφτη και σε αυτόν να αντανακλάται ένα πρόσωπο γεμάτο λουλούδια.

Πρόκειται για έναν πίνακα που φιλοτέχνησε ένα 16χρονο κορίτσι από τη Λάρισα, που συγκινήθηκε με την ιστορία της 34χρονης. Η μαθήτρια έδωσε τον πίνακα στον αδερφό της, ο οποίος με τη σειρά του πήγε στο Θριάσιο στη μαμά της Ιωαννας και της τον χάρισε. Η Ιωάννα έλαβε το δώρο και θέλησε με την ανάρτησή της να ευχαριστήσει το κορίτσι για την ευγενική κίνησή του.

Τον πίνακα ανάρτησε και η 16χρονη μέσω Instagram. Στη λεζάντα της φωτογραφίας έγραψε χαρακτηριστικά: «Η ομορφιά σου δε θα χαθεί ποτέ όσο εσύ η ίδια βλέπεις τα λουλούδια στον καθρέφτη σου. Όλη η Ελλάδα μαζί σου! Και στο δεύτερο slide ο Άγγελος, που πήγε τον πίνακα στη μαμά της Ιωάννας στο Θριάσιο η οποία και είναι πολύ γλυκιά κι ευγενική! #art “Ένα θαύμα είναι καθ’οδον” (33 λουλούδια, 33 διαφορετικά μηνύματα)».