«Ενός κακού, μύρια έπονται» είναι μια φράση που ταιριάζει ταμάμ στην περίπτωση της ΑΕΚ! Μετά τον τέταρτο χαμένο τελικό, οι οπαδοί της Ένωσης έκαναν ντου στα social media της ΠΑΕ για να εκφράσουν την οργή και την απογοήτευσή τους για την εικόνα της ομάδας.

Οι φίλαθλοι της Ένωσης έστησαν στον… τοίχο τον Δημήτρη Μελισσανίδη, με τα σχόλια να συνεχίζονται και σήμερα. Στα «κιτρινόμαυρα» social media επικρατεί πανικός και ήδη υπάρχουν πάνω από 700 σχόλια στην ανάρτηση του χαμένου τελικού.

Οι οπαδοί της ΑΕΚ συνεχίζουν να «βράζουν» με τον Τίγρη για τις πρακτικές και την οικονομική πολιτική του. Τον θεωρούν μοναδικό υπεύθυνο των αποτυχιών των τελευταίων χρόνων και τον καλούν να απολογηθεί για τα εγκληματικά λάθη, που έχουν φέρει σε οριακό σημείο τον σύλλογο. «Δεν είναι αυτή η ΑΕΚ που θέλουμε, την κάνατε καφενείο», τονίζουν οι «κιτρινόμαυροι» φίλαθλοι.

«Στο ίδιο έργο θεατές, 4ος συνεχόμενος χαμένος τελικός. Κάνατε την ομάδα μας καφενείο ξεφτίλες.ο κόσμος έχει βαρεθεί,έχει κουραστεί από όλη αυτή την κατάσταση δεν πάει άλλο πλεον είμαστε κάθε πέρσι και καλύτερα, αν είναι δυνατόν.

Κάποτε πριν χρόνια τραγουδούσαμε το «μόνη ξανά δεν θα σ αφήσω να μην μ αφήσεις μόνο ποτέ» ,ξέρετε τι άλλαξε εμείς ποτέ δεν αφήσαμε μόνη μας την αγάπη μας ποτέ! Έχουμε όμως μείνει εμείς μόνοι στην τελική να φωνάζουμε τα αυτονόητα κύριοι τόσα χρόνια. Πόση ακόμα πίκρα να αντέξουμε; Η κατάσταση δεν πάει άλλο ,αίσχος!

Δεν είναι αυτή η ΑΕΚ που θέλουμε και ουτε πρόκειται να γίνει με την νοοτροπία της διοίκησης, υπομονή το ένα ,υπομονή το άλλο , χτίζουμε γήπεδο και κουραφέξαλα. Το γήπεδο θα χτιστεί θα τελειώσει και εμείς τα ίδια χάλια θα έχουμε. Πονάμε , πονάμε και αυτό θα κάνουμε όσο θα συνεχίσετε να μικρύνετε την ΑΕΚ.

Τίποτα άλλο…τι να πεις πραγματικά ας αναλογιστούν οι αρμόδιοι τι πρέπει να κάνουν για να δικαιολογούν και τα λεγόμενα τους για μια ΑΕΚ πρωταγωνιστική και τέρμα η παραμύθα.

Στο κάτω κάτω ας βγουν να μιλήσουν ειλικρινά στον κόσμο για την πολιτική τους, η οποία φαίνεται αλλά χίλιες φορές παρά την κοροϊδία. Όλοι έχουν μερίδιο ευθύνης , αλλά το μεγαλύτερο ξέρουν πολύ καλα ποιοι το χουν», ανέφερε με μακροσκελέστατο μήνυμα ένας οπαδός της ΑΕΚ.

Στις τάξεις των οπαδών της Ένωσης επικρατεί αναβρασμός. Άπαντες βλέπουν μια ομάδα παραδομένη στην μοίρα της. Ανήμπορη να ανταγωνιστεί τις υπόλοιπες μεγάλες ομάδες. Ένας… θίασος που περιφέρεται από γήπεδο σε γήπεδο, έχοντας την υπογραφή του Δημήτρη Μελισσανίδη.

Ο κόσμος της Ένωσης έχει κουραστεί από λόγια. Θέλει πράξεις, θέλει μεταγραφές. Το μόνο που βλέπει, όμως, είναι έναν Τίγρη να… κρύβεται και να επενδύει σε… Γιαννάκηδες.