Λιγότερο από ένα εικοσιτετράωρο πριν ανοίξουν τα σχολεία και με την πανδημία να βρίσκεται σε πλήρη έξαρση, κυρίως στα δύο μεγαλύτερα αστικά κέντρα, την Αττική και τη Θεσσαλονίκη, οι αρνητές της μάσκας επιστρέφουν προγραμματίζοντας νέα συγκέντρωση.

Με ανακοίνωσή τους στα social media απευθύνουν κάλεσμα σε διαδήλωση που θα πραγματοποιηθεί στη συμπρωτεύουσα, στο Άγαλμα του Μεγάλου Αλεξάνδρου σήμερα Κυριακή στις 18.30 καλώντας τους πολίτες να αντιδράσουν στα μέτρα της πολιτείας για τον περιορισμό της διασποράς του κοροναίού.

Επισημαίνεται ότι οι διοργανωτές της κινητοποίησης δεν είναι αντίθετοι μόνο στη χρήση μάσκας, αλλά ασπάζονται και άλλες «ψεκασμένες» θεωρίες όπως π.χ. είναι αντίθετοι στον εμβολιασμό κατά των ασθενειών.

Υπενθυμίζεται ότι πριν από ακριβώς μία εβδομάδα έιχαν πραγματοποιηθεί συγκεντρώσεις σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη και σε πόλεις της περιφέρειας για το ίδιο θέμα. μες τους διαδηλωτές να φωνάζουν συνθήματα όπως: «κάτω τα χέρια από τα παιδιά μας», «όχι στα υποχρεωτικά εμβόλια, μάσκες και μαζικά τεστ».