Ο Τρεντ Αλεξάντερ-Άρνολντ πραγματοποίησε μια εκπληκτική χρονιά με τη φανέλα της Λίβερπουλ, η οποία και επισφραγίστηκε με την κατάκτηση του πρωταθλήματος ύστερα από 30 ολόκληρα χρόνια.

Ο 21χρονος αμυντικός ανακηρύχθηκε κορυφαίος νεαρός παίκτης της σεζόν 2019/2020 στην Premier League, συγκεντρώνοντας τις περισσότερες ψήφους από τους συναδέλφους του σε ολόκληρη τη χώρα.

«Το να είμαι μέρος των ονομάτων που έχω δει εδώ, να είμαι μέρος ενός τόσο εκπληκτικού βραβείου και να μπορώ να το λάβω, είναι μια απίστευτη τιμή για μένα και την οικογένειά μου. Είναι κάτι για το οποίο θα είμαστε πάντα περήφανοι» δήλωσε ο 21χρονος όταν έλαβε το τρόπαιο.

«Ευχαριστώ πολύ όλους εκείνους που με ψήφισαν και αποφάσισαν ότι αξίζω αυτό το τρόπαιο. Είναι μεγάλο το ευχαριστώ σε αυτούς. Είναι τεράστια τιμή για μένα να επιτύχω κάτι τέτοιο και κάτι που δε θα ξεχάσω ποτέ» τόνισε ο άσος της Λίβερπουλ.

Τη φετινή σεζόν ο 21χρονος αμυντικός αγωνίστηκε και στα 38 ματς των Reds στην Premier League, σημειώνοντας 4 γκολ, ενώ μοίρασε και 13 ασίστ.