Η AEK εδώ και μερικές μέρες βρίσκεται σε ανοιχτή γραμμή επικοινωνίας με την πλευρά του Μάρκο Λιβάγια, προκειμένου να επιτευχθεί συμφωνία για νέο συμβόλαιο με τον Κροάτη.

Η επιθυμία και των δύο για ανανέωση της συνεργασίας τους είναι δεδομένη, όμως η αλήθεια είναι ότι υπάρχει διαφορά στα «θέλω» του παίκτη.

Τα δεδομένα της υπόθεσης είναι συγκεκριμένα, ενώ η ΑΕΚ δεν «παίζει» μόνη της, με τη Φενέρ να βρίσκεται στη… γωνία σε περίπτωση που χαλάσει η ανανέωση του συμβολαίου του.

Παρόλα αυτά, και κυρίως παρά το γεγονός ότι υπάρχει σημαντική διαφορά, στη διοίκηση της ΑΕΚ είναι αισιόδοξοι για ευτυχή κατάληξη της υπόθεσης, ενώ και η πλευρά του παίκτη έχει μεγάλη αισιοδοξία πως θα επιτευχθεί συμφωνία.

Η διοίκηση της «Ένωσης» είναι διατεθειμένη να κάνει προσπάθεια για να καλύψει το έδαφος με τον κροάτη ποδοσφαιριστή, ενώ και ο ίδιος ο 27χρονος άσος εμφανίζεται διαλλακτικός, αφού θέλει να μείνει στην ομάδα με την οποία έχει δεθεί, αλλά και στην Αθήνα.

Εφόσον λοιπόν η ΑΕΚ έχει ακόμη τον πρώτο λόγο, φαίνεται πως δε σκοπεύει να χάσει τον καλύτερο παίκτη της τα τελευταία χρόνια.