Η AEK εδώ και μερικές μέρες βρίσκεται σε ανοιχτή γραμμή επικοινωνίας με την πλευρά του Μάρκο Λιβάγια, προκειμένου να επιτευχθεί συμφωνία για νέο συμβόλαιο με τον Κροάτη.

Η επιθυμία και των δύο για ανανέωση της συνεργασίας τους είναι δεδομένη, όμως η αλήθεια είναι ότι υπάρχει διαφορά στα «θέλω» του παίκτη.

Τα δεδομένα της υπόθεσης είναι συγκεκριμένα, ενώ η ΑΕΚ δεν «παίζει» μόνη της, με τη Φενέρ να βρίσκεται στη… γωνία σε περίπτωση που χαλάσει η ανανέωση του συμβολαίου του.

Παρόλα αυτά, και κυρίως παρά το γεγονός ότι υπάρχει σημαντική διαφορά, στη διοίκηση της ΑΕΚ είναι αισιόδοξοι για ευτυχή κατάληξη της υπόθεσης, ενώ και η πλευρά του παίκτη έχει μεγάλη αισιοδοξία πως θα επιτευχθεί συμφωνία.

Η διοίκηση της «Ένωσης» είναι διατεθειμένη να κάνει προσπάθεια για να καλύψει το έδαφος με τον κροάτη ποδοσφαιριστή, ενώ και ο ίδιος ο 27χρονος άσος εμφανίζεται διαλλακτικός, αφού θέλει να μείνει στην ομάδα με την οποία έχει δεθεί, αλλά και στην Αθήνα.

Εφόσον λοιπόν η ΑΕΚ έχει ακόμη τον πρώτο λόγο, φαίνεται πως δε σκοπεύει να χάσει τον καλύτερο παίκτη της τα τελευταία χρόνια.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από