Ο Πολ Πογκμπά ανέκτησε την εμπιστοσύνη του Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, μετά την επανέναρξη των πρωταθλημάτων ήταν αναντικατάστατος και φαίνεται να τα πηγαίνει περίφημα στην αγγλική ομάδα.
Όμως ο Γάλλος μέσος δεν πρόκειται να υπογράψει νέο συμβόλαιο συνεργασίας με τη Γιουνάιτεντ, μιας και επιθυμεί την επιστροφή του στη Γιουβέντους.
Οπως αναφέρει η «Tuttosport», ο Πογκμπά έχει ήδη ξεκινήσει τις συζητήσεις με τους ανθρώπους της Γιουβέντους ενδεχόμενο νέας συνεργασίας.
Εφόσον αποφασίσει να επιστρεψει στη Γιουβέντους, τότε η Γιουνάιτεντ δεδομένα θα ζητήσει ένα ποσό της τάξεως των 120-150 εκατ. ευρώ, ποσό που επίσης δεν δύναται να δώσει η πρωταθλήτρια Ιταλίας.
- Εξαρθρώθηκε σπείρα διαρρηκτών στα νότια προάστια: Ο αρχηγός, οι τσιλιαδόροι και οι έγκλειστοι
- Τσουκαλάς: Ο κ. Ντίλιαν θα κληθεί να καταθέσει ως μάρτυρας στην Εξεταστική, της οποίας τη σύσταση θα ζητήσει το ΠΑΣΟΚ
- Ο Λεωνίδας Βόκολος στο tanea.gr: Πήραμε με τον Πανιώνιο ένα Κύπελλο που κανείς δεν περίμενε – Ήμασταν διψασμένοι για διάκριση






