Οι Μπακς βρίσκονται πίσω με 2-0 στη σειρά με τους Χιτ και τα σενάρια γύρω από το μέλλον του Γιάννη Αντετοκούνμπο δίνουν και παίρνουν. Ο Greek Freak είναι το Νο. 1 όνομα αυτή τη στιγμή όσον αφορά πιθανή «μετακόμιση» του ενόψει της νέας σεζόν.

Οι φήμες για το μέλλον του Γιάννη Αντετοκούνμπο δεν σταματούν, με τον Greek Freak να είναι unrestricted free agent το καλοκαίρι του 2021 και φυσικά όλο το ΝΒΑ να είναι στα πόδια του.

Μετά τα σενάρια για Μάβερικς και Γουόριορς και τις δυο super team που θέλουν να φτιάξουν Ντάλας και Γκόλντεν Στέιτ τα ΜΜΕ στις ΗΠΑ μιλάνε για νέα δεδομένα και φαβορί στην απόκτηση του Γιάννη Αντετοκούνμπο.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει το Yahoo Sports, Ράπτορς και Χιτ είναι τα φαβορί για να αποτελέσουν την επόμενη ομάδα του Έλληνα φόργουορντ. «Πολλοί κύκλοι μέσα στη λίγκα πιστεύουν πως Μαϊάμι και Τορόντο έχουν το πάνω χέρι στη διεκδίκηση του Γιάννη», αναφέρουν στο κείμενο.

H oμάδα του Σποέλστρα έχει τη δυνατότητα στο salary cap να αποκτήσει όχι μόνο έναν, αλλά δύο σταρ, καθώς ο Πάτ Ράιλι έχει κάνει εξαιρετική δουλειά με τα χαμηλά συμβόλαια στην ομάδα (Ρόμπινσον, Ναν κλπ), κάτι που σημαίνει πως ενδέχεται να δούμε ακόμα μια σπουδαία ομάδα από τους Χιτ μετά από εκείνη των ΛεΜπρόν Τζέιμς, Ντουέιν Γουέιντ και Κρις Μπος.