Την καταδίκη της Χρυσής Αυγής ως εγκληματικής οργάνωσης που ασπάζεται το ναζισμό, ζητάει το ΜέΡΑ25 με αφορμή το γεγονός ότι η δίκη της ΧΑ μπήκε στην τελική της ευθεία και αναμένεται να ολοκληρωθεί αυτές τις ημέρες.

Ο επικεφαλής και τα μέλη της ΧΑ δεν είναι αθώοι

«Ο επικεφαλής αλλά και τα υπόλοιπα μέλη της εγκληματικής αυτής φασιστικής συμμορίας δεν είναι αθώοι» αναφέρει χαρακτηριστικά το κόμμα του Γ. Βαρουφάκη υπογραμμίζοντας ότι «οι νεοναζί πρέπει να βρεθούν στη φυλακή».

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΜέΡΑ25 έχει ως εξής:

«Αυτή τη βδομάδα ολοκληρώνεται η δίκη της Χρυσής Αυγής με τις αγορεύσεις των συνηγόρων της οικογένειας Μιχαλολιάκου, του επικεφαλής δηλαδή της ναζιστικής εγκληματικής οργάνωσης, ενώ αναμένεται να ανακοινωθεί και η ημερομηνία που μετά από 5,5 εκδίκασης επιτέλους θα εκδοθεί η απόφαση του δικαστηρίου.

Σήμερα το πρωί πραγματοποιήθηκε αντιφασιστική συγκέντρωση έξω από το Εφετείο Αθηνών κατά την διάρκεια της εξέλιξης της 451ης συνεδρίασης της δίκης από αντιφασίστες και αντιφασίστριες που βροντοφώναξαν: «Και τώρα, και πάντα και όπως το 40′ τη φτώχεια και το φασισμό θα πολεμάμε πάντα».

Για το ΜέΡΑ25 η Χρυσή Αυγή είναι μια εγκληματική οργάνωση που ασπάζεται τον ναζισμό και ως τέτοια πρέπει να κριθεί και να καταδικαστεί για όλα τα εγκλήματά της σε βάρος του Παύλου Φύσσα, σε βάρος των συνδικαλιστών του ΠΑΜΕ, σε βάρος των Αιγύπτιων ψαράδων, σε βάρος όλων εκείνων των κατατρεγμένων έναντι των οποίων εγκλημάτησε, και τελικά σε βάρος ολόκληρης της κοινωνίας.

Ο επικεφαλής αλλά και τα υπόλοιπα μέλη της εγκληματικής αυτής φασιστικής συμμορίας, δεν είναι αθώοι. Οι νεοναζί πρέπει να βρεθούν στη φυλακή και ο φασισμός μαζί με τις αιτίες που τον γεννούν να τσακιστούν σε κάθε γειτονιά, στην Ελλάδα, την Ευρώπη αλλά και τον κόσμο».

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από