Οι μώλωπες στο πρόσωπο και το κολάρο στο λαιμό, αποτυπώνουν την αγριότητα της επίθεσης. Έχουν περάσει δύο 24ωρα από τον αναπάντεχο ξυλοδαρμό που κατήγγειλε η 13χρονη και η μαθήτρια παραμένει στο νοσοκομείο της Λαμίας. Μια μαθήτρια Γυμνασίου που όπως λέει έζησε τον απόλυτο εφιάλτη σε αυτή την πλατεία, με διαδοχικά χτυπήματα από τρεις κοπέλες μεγαλύτερης τάξης που την γνώριζαν από παλιά.

Η εξομολόγηση της αδερφής της στην κάμερα του MEGA, το ξέσπασμα του πατέρα της μαζί με τις καταγγελίες της άλλης πλευράς, περιπλέκουν την πρωτοφανή υπόθεση βίας μεταξύ ανηλίκων.

«Η αδερφή μου έχει χτυπηθεί άσχημα. Όταν τη βρήκα είχε αίματα στο πρόσωπο, δαγκώματα και αίμα στα ούλα» λέει μιλώντας στην κάμερα του MEGA

Σύμφωνα με την αδερφή της, το επεισόδιο άρχισε από το τίποτα. «Πήγα στο πάρκο που έγινε το επεισόδιο, βρήκα τα τρία κορίτσια που την είχαν χτυπήσει, τους ρώτησα για ποιον λόγο έγινε αυτό και μου απάντησαν ότι δεν υπήρχε κάποιος σοβαρός λόγος, απλά διαπληκτίστηκαν, χωρίς ωστόσο να υπάρχει κάποιος σοβαρός λόγος για να την χτυπήσουν τόσο σοβαρά» εξηγεί.

«Έχει δαγκωνιές στο πρόσωπο, έχει μώλωπες και εκδορές σε όλο της το σώμα, πονάει στα πλευρά γιατί την είχαν ρίξει κάτω και την κλωτσούσαν. Η μια κοπέλα είχε καθίσει επάνω της για την ακινητοποιήσει» συμπληρώνει.

Το χρονικό

Όλα έγιναν το βράδυ της περασμένης Δευτέρας. Η άτυχη 13χρονη πλησίασε αρχικά την 16χρονη από την παρέα των τριών κοριτσιών που καθόταν στην πλατεία και η φραστική αντιπαράθεση που ακολούθησε ήταν μόνο η αρχή.

Τα χτυπήματα αρχίζουν να διαδέχονται το ένα το άλλο και σταματούν μόνο όταν η 13χρονη πέφτει στο έδαφος σχεδόν αναίσθητη, σύμφωνα με την καταγγελία.

Για τον τραυματισμό της 13χρονης ενημερώνονται άμεσα οι γονείς της, που βρίσκονται στο πλευρό του παιδιού τους, από την πρώτη στιγμή.

Οι τρεις ανήλικες που κατηγορούνται για την επίθεση συνελήφθησαν και αφέθηκαν ελεύθερες με εντολή εισαγγελέα. Η μία κατέθεσε μήνυση στην 13χρονη για εξύβριση και απλή σωματική βλάβη.

Ο δικηγόρος της οικογένειας, Απόστολος Λύτρας, έκανε λόγο για μια επίθεση με συνεχή χτυπήματα που κράτησε σχεδόν ένα ολόκληρο τέταρτο.

Όλα αυτά λίγες μέρες πριν το πρώτο φετινό κουδούνι της χρονιάς. Με τον ξυλοδαρμό και τον τραυματισμό της 13χρονης να προβληματίζει έντονα και την εκπαιδευτική κοινότητα της πόλης.

Πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο η 13χρονη

Εξιτήριο από το νοσοκομείο πήρε αργά το μεσημέρι η 13χρονη που έπεσε θύμα ξυλοδαρμού στη Λαμία. Το νεαρό κορίτσι βγήκε από το Γενικό Νοσοκομείο Λαμίας με κολάρο και επιδέσμους σε όλο της το σώμα.