Αναπάντεχο πρόβλημα για τον Ολυμπιακό με τον Ρούμπεν Σεμέδο… Ο κεντρικός αμυντικός διαγνώστηκε θετικός στον Covid-19, μετά το τεστ στο οποίο υποβλήθηκε πριν την ένταξη του στις υποχρεώσεις της ομάδας.

Ο 26χρονος στόπερ απουσίασε από την πρώτη προπόνηση, γιατί λόγω προβλήματος στις ανταποκρίσεις των πτήσεων, καθυστέρησε η άφιξη του στην Αθήνα.

Κανονικά, ήταν προγραμματισμένος να ενσωματωθεί στη δεύτερη μέρα της προετοιμασίας και όπως συνέβη με όλους, εξετάστηκε για τον κορωνοϊό. Το δείγμα ήταν θετικό και άμεσα ο Σεμέδο τέθηκε σε κατ’ οίκον περιορισμό.

Οι συμπαίκτες του δεν κινδυνεύουν να κολλήσουν από τον Σεμέδο, αφού οι άνθρωποι του Ολυμπιακού τήρησαν αυστηρά τα υγειονομικά πρωτόκολλα.

Ο Πορτογάλος δεν είχε επαφή με κανέναν από το ποδοσφαιρικό τμήμα και περίμενε το αποτέλεσμα του τεστ. Έτσι, θα απομονωθεί και ταυτόχρονα, εκμηδενίζεται ο κίνδυνος μετάδοσης του ιού.

Έτσι, ο Πορτογάλος θα τηρήσει την καραντίνα και η ομάδα θα συνεχίσει την προετοιμασία της για τον τελικό του Κυπέλλου χωρίς κανένα απολύτως πρόβλημα.