Ο Πάπας Φραγκίσκος παρότρυνε τον λαό του Λιβάνου να εργαστεί ενωμένος μετά την καταστροφική έκρηξη στο λιμάνι της Βηρυτού, ώστε να γεννηθεί μία «ελεύθερη και δυνατή» συνύπαρξη.
Ο πάπας μίλησε στην καθιερωμένη εβδομαδιαία ομιλία του στην Πλατεία του Αγίου Πέτρου, καθώς Λιβανέζοι απηύθυναν κάλεσμα για τη συνέχιση της κοινωνικής αντίδρασης, με στόχο την ανατροπή της κυβέρνησης και ο Καθολικός Μαρωνίτης Πατριάρχης στο Λίβανο, Μπεσάρα Μπούτρος Αλ-Ράι δήλωσε σήμερα, πως η κυβέρνηση θα πρέπει να παραιτηθεί.
«Η καταστροφή της προηγούμενης Τρίτης καλεί τον καθένα, αρχής γινομένης από το λαό του Λιβάνου, να εργαστούν (όλοι) μαζί για το κοινό καλό της αγαπημένης τους χώρας» είπε χαρακτηριστικά ο Πάπας Φραγκίσκος.
Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

- Σκάνδαλο στο Conference League: Απίστευτα διαιτητικά λάθη σε… μία φάση έκριναν την ομάδα που προκρίθηκε στην επόμενη φάση (vid)
- ΣΥΡΙΖΑ: Ντόμινο αποχωρήσεων – Η ΚΟ συρρικνώνεται και οι κρίσιμες αποφάσεις για την επόμενη μέρα
- Σίλα Γκέντζογλου: Συνελήφθη για ναρκωτικά η τραγουδίστρια που εμφανίστηκε με τον Αργυρό στην Κωνσταντινούπολη







