Με την πλάτη στον τοίχο βρίσκεται ο Βαγγέλης Γραμμένος, με τον πρόεδρο της ΕΠΟ αρχικά να παραδέχεται ότι δέχεται πιέσεις για να μην ορίσει τον τελικό του Κυπέλλου ανάμεσα στον Ολυμπιακό και την ΑΕΚ και στη συνέχεια να διαψεύδει, μέσω ανακοίνωσης της ομοσπονδίας, τον ίδιο τον εαυτό.

Οι Ερυθρόλευκοι σε ανακοίνωση που εξέδωσαν τόνισαν ότι «Δυστυχώς για εκείνον και ευτυχώς για την αλήθεια, το έχει εκμυστηρευτεί σε τόσα πολλά άτομα εντός και εκτός Ελλάδος, ώστε η απόδειξη να είναι απόλυτα εύκολη».

Παράλληλα, οι Πειραιώτες τόνισαν ότι από τη στιγμή που ο Βαγγέλης Γραμμένος δεν μπορεί να διοικήσει αποτελεσματικά το ελληνικό ποδόσφαιρο το καλύτερο θα ήταν να παραιτηθεί από τη θέση του προέδρου της ΕΠΟ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός:

«Κατανοούμε την απολύτως δυσχερή θέση του κυρίου Γραμμένου να ομολογήσει «την άσκηση οποιουδήποτε είδους πιέσεων προκειμένου να μην διεξαχθεί ο τελικός του Κυπέλλου Ελλάδος».

Δυστυχώς για εκείνον και ευτυχώς για την αλήθεια, το έχει εκμυστηρευτεί σε τόσα πολλά άτομα εντός και εκτός Ελλάδος, ώστε η απόδειξη να είναι απόλυτα εύκολη.

Είναι ηλίου φαεινότερο ότι ο κ. Γραμμένος δεν μπορεί να διοικήσει αποτελεσματικά το ελληνικό ποδόσφαιρο, αντί να προσπαθεί να διαψεύσει τον εαυτό του θα ήταν πιο τίμιο και αξιοπρεπές να παραιτηθεί».