Στη Βουλή βρίσκεται αυτή την ώρα ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης Αλέξης Τσίπρας όπου συναντάται με τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη.

Στον σύντομο διάλογο που είχαν οι δύο άνδρες μπροστά στις κάμερες ο Κυριάκος Μητσοτάκης είπε στον Αλέξη Τσίπρα ότι θα έχουμε όλο τον χρόνο και την άνεση να τα συζητήσουμε όλα.

Ο σύντομος διάλογος που είχαν μπροστά στις κάμερες Μητσοτάκης-Τσίπρας είναι ο εξής:

Αλέξης Τσίπρας: Καλημέρα Κυριάκο

Κυριάκος Μητσοτάκης: Καλημέρα Αλέξη

Αλέξης Τσίπρας: Πώς χαιρετιόμαστε τώρα;

Κυριάκος Μητσοτάκης: Με τους αγκώνες. Λόγω κοροναϊού έτσι θα χαιρετιόμαστε τώρα

Αλέξης Τσίπρας: Εχουμε πολλά να συζητήσουμε σήμερα

Κυριάκος Μητσοτάκης: Θα έχουμε όλο το χρόνο και την άνεση να τα συζητήσουμε όλα.

Ο πρωθυπουργός ενημερώνει σήμερα τους πολιτικούς αρχηγούς για τα ελληνοτουρκικά αλλά και για τα αποτελέσματα της πρόσφατης Συνόδου Κορυφής.

Είχε προηγηθεί χθες το πρωί στη Βουλή, η παρέμβαση του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης, ο οποίος εξαπέλυσε επίθεση κατά του πρωθυπουργού, ζητώντας σε αυστηρό τόνο να ενημερώσει τόσο τον ελληνικό λαό όσο και τα πολιτικά κόμματα για τις εξελίξεις στα ελληνοτουρκικά.

Στη συνέχεια και συγκεκριμένα στις 13:30, θα συναντηθεί με την πρόεδρο της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του Κινήματος Αλλαγής, Φώφη Γεννηματά.

– Στις 18:15 με τον πρόεδρο του κόμματος Ελληνική Λύση, Κυριάκο Βελόπουλο.

– Στις 19:30 με τον γραμματέα του κόμματος ΜέΡΑ25, Γιάνη Βαρουφάκη.

Η συνάντηση με τον πρόεδρο της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του Κομμουνιστικού Κόμματος Ελλάδας, Δημήτρη Κουτσούμπα, θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή, 24 Ιουλίου, στις 09:30.