Λίγες ημέρες μετά από την κατάκτηση του πρωταθλήματος της Ρεάλ Μαδρίτης, ο Λούκα Μόντριτς μίλησε μεταξύ άλλων για την πορεία της ομάδας μετά από την αποχώρηση του Κριστιάνο Ρονάλντο.

Ο Κροάτης επεσήμανε πως η Ρεάλ είναι πάνω από κάθε παίκτη και πως όλοι στους «μερένχες» πίστευαν ότι θα συνεχίσουν να κερδίζουν παιχνίδια και τίτλους.

Συγκεκριμένα δήλωσε: «Δεν χρειάζεται να πούμε πόσο σημαντικός ήταν ο Κριστιάνο, αλλά κανείς από εμάς δεν ένιωσε ότι έχουμε μικρότερες φιλοδοξίες από τη στιγμή που έφυγε. Είχαμε πειστεί ότι μπορούσαμε να συνεχίσουμε να κερδίζουμε. Η ομάδα είναι πάνω από κάθε παίκτη».

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στο έργο του Ζινεντίν Ζιντάν λέγοντας: «Έχει αποδείξει την αξία του, όχι μόνο ως ποδοσφαιριστής. Για μένα είναι από τους κορυφαίους προπονητές στην ιστορία της Ρεάλ και ο ανταγωνισμός είναι τεράστιος».

Σχετικά με το αν θα τελειώσει την καριέρα του στους Μαδριλένους είπε: «Ποιος δεν θα ήθελε; Όμως θα πρέπει να με θέλει και η ομάδα. Η Ρεάλ είναι το σπίτι μου και θα αποφασίσει το καλύτερο για την ομάδα. Ξέρω πως οι μέσοι σπάνια συνεχίζουν σε αυτό το επίπεδο μετά τα 35, αλλά θα παλέψω να αποδείξω ότι αξίζει να μείνω. Το μόνο βέβαιο είναι ότι θα είμαι στη Ρεάλ μέχρι τον Ιούνιο του 2021».