Το πρωτάθλημα ολοκληρώθηκε για φέτος με τη δέκατη και τελευταία αγωνιστική των πλέι-οφ και η Super League συγκέντρωσε κάποια στοιχεία που ξεχώρισαν.

Η Super League αναφέρει:

«Ολοκληρώθηκε το πρωτάθλημα της Super League με ένα σύστημα, που εφαρμόστηκε πρώτη φορά. Οι έξι πρώτες ομάδες με τα πλέι-οφ έδωσαν από 36 αγώνες, οι οκτώ επόμενες από 33. Αν μετρήσουμε όλους τους αγώνες της σεζόν βγαίνουν 240, όσοι ακριβώς ήταν σε πρωτάθλημα 16 ομάδων, χωρίς πλέι-οφ.

Σε σχέση με την κανονική περίοδο στα πλέι-οφ μόνο ο Άρης με τον ΟΦΗ άλλαξαν θέσεις. Αντίθετα στα πλέι-άουτ, μόνο ο Πανιώνιος έμεινε στην ίδια θέση, την τελευταία. Και οι επτά άλλες ομάδες τερμάτισαν σε άλλη θέση από αυτή της κανονικής περιόδου! Παραθέτουμε κι άλλους ενδιαφέροντες αριθμούς από την τελευταία αγωνιστική σε πλέι-οφ και πλέι-άουτ.

567… είναι τα γκολ που μπήκαν στα 240 παιχνίδια της περιόδου. Ένας μέσος όρος 2,36 γκολ ανά αγώνα, που θα μπορούσε να ήταν καλύτερος αν δεν είχαμε στο τέλος αρκετά 0-0.

500… ισοπαλίες έφτασε ο Πανιώνιος στην ιστορία του στην Α’ Εθνική/Super League. Σε 1.895 αγώνες έχει ακόμα 648 νίκες και 747 ισοπαλίες.

250… αγώνες σε όλα τα πρωταθλήματα συμπλήρωσαν ο Κώστας Φορτούνης και ο Δημήτρης Κολοβέτσιος. Ο Φορτούνης έχει 167 στη Super League, 13 στην Γ’ Εθνική, 28 στη Μπουντεσλίγκα και 42 στη Β’ Γερμανίας. Ο Κολοβέτσιος 202 στη Super League και 48 στη Β’ Εθνική.

200… αγώνες πρωταθλήματος στην καριέρα του έφτασε ο Μανώλης Μπέρτος. Ο 31 ετών αμυντικός έχει 199 στη Super League και το μπαράζ Ξάνθη – Ολυμπιακός Βόλου το 2014.

136… διαιτησίες στην ιστορία του πρωταθλήματος έφτασε ο Τάσος Σιδηρόπουλος και έπιασε στην 4η θέση όλων των εποχών τον Λέλο Βαμβακόπουλο. Απέχει τέσσερις από τον τρίτο Γιώργο Μποροβήλο και έξι από τον πρώτο Στάθη Παπαβασιλείου».