Εξαιρετικά κρίσιμη παραμένει η κατάσταση της υγείας του 56χρονου εφοριακού, που δέχθηκε επίθεση με τσεκούρι στην ΔΟΥ Κοζάνης, όπου εργαζόταν.

Ο άτυχος άνδρας είναι διασωληνωμένος και η κατάσταση του είναι εξαιρετικά κρίσιμη. Μετά τις νευροχειρουργικές επεμβάσεις στις οποίες έχει υποβληθεί, εμφανίστηκαν και παραμένουν ήπια σημεία βελτίωσης τα οποία δίνουν αμυδρές ελπίδες.

Σε ότι αφορά στην 67χρονη που δέχθηκε επίθεση, παραμένει κι αυτή διασωληνωμένη σε κρίσιμη κατάσταση.

Κατόπιν εκτίμησης από νευροχειρουργούς, γναθοχειρουργούς και ιατρούς άλλων ειδικοτήτων θα κριθεί το ενδεχόμενο χειρουργικής επέμβασης. Η κατάσταση της παραμένει σοβαρή χωρίς επιδείνωση.

Τέλος, η 47χρονη, το τρίτο άτομο στο οποίο επιτέθηκε ο 45χρονος δράστης, νοσηλεύεται εκτός κινδύνου.

«Η ασθενής Μ. Μ. 47 ετών εξακολουθεί να νοσηλεύεται στη Νευροχειρουργική Κλινική με σταθερή πορεία στην υγεία της. Η κατάσταση της δεν φαίνεται να ενέχει κινδύνους.

Σημειώνεται ότι στις φυλακές Κορυδαλλού οδηγήθηκε ο 45χρονος που τραυμάτισε τρεις εφοριακούς κατά τη διάρκεια επίθεση με τσεκούρι στη ΔΟΥ Κοζάνης.

Όπως αναφέρει το kozanilife, ο 45χρονος δεν μετακινήθηκε για τις φυλακές των Γρεβενών, αλλά κρατήθηκε στο Αστυνομικό Μέγαρο Κοζάνης, απ’ όπου στη συνέχεια μεταφέρθηκε στον Κορυδαλλό, κάτω από ισχυρή αστυνομική δύναμη.