Κρίσιμη μέρα για να δοθούν οι πρώτες απαντήσεις για τον θάνατο-μυστήριο της νεαρής κοπέλας στα Τρίκαλα, καθώς αναμένεται το πόρισμα του ιατροδικαστή και του τεχνικού συμβούλου που όρισε η οικογένεια της κοπέλας.

Την ίδια ώρα, η αστυνομία αφήνει ανοιχτά όλα τα ενδεχόμενα ακόμα και αυτό της εγκληματικής ενέργειας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι αστυνομικοί που χειρίζονται την υπόθεση επισημαίνουν πως ακόμα και αν από την νεκροψία-νεκροτομή επικρατήσει το σενάριο της αυτοκτονίας, ο φάκελος δε θα κλείσει, καθώς αναζητούνε τι ή ποιος είναι αυτός που εκβίαζε τη 16χρονη και την ώθησε στην αυτοκτονία. Γι’ αυτό συλλέγουν μαρτυρίες και από το συγγενικό της περιβάλλον, αλλά και οπτικοακουστικό υλικό από τα μαγαζιά στην πλατεία Τρικάλων.

Πάντως «φως» στην υπόθεση της 16χρονης που βρέθηκε νεκρή στα Τρίκαλα, αναμένεται να ρίξουν όσα κατέθεσαν η δίδυμη αδελφή της και ο 26χρονος αστυνομικός με τον οποίο συναντήθηκε πριν από το θάνατό της.

Η αστυνομία αφήνει ανοιχτά όλα τα ενδεχόμενα και για αυτό κάλεσε για κατάθεση τόσο τη δίδυμη αδελφή της 16χρονης όσο και τον 26χρονο αστυνομικό με τον οποίο συναντήθηκε η κοπέλα το μοιραίο βράδυ.

Η αδελφή της 16χρονης κατέθεσε πως η Μαρία το βράδυ της Τρίτης είχε ραντεβού με τον 26χρονο αστυνομικό στην πλατεία των Τρικάλων. Επικαλείται μάλιστα και τη μαρτυρία της ξαδέλφης τους ή οποία τη συνόδευσε στη συνάντηση.

Όπως λέει, στα βίντεο που της έδειξαν οι αστυνομικοί, είδε την αδελφή της να βγαίνει από το αμάξι του 26χρονου και να κατευθύνεται μόνη προς το λόφο του Προφήτη Ηλία όπου λίγες ώρες αργότερα βρέθηκε νεκρή.

Το πόρισμα του ιατροδικαστή και του εμπειρογνώμονα που όρισε η οικογένεια αναμένεται σήμερα. Στο μικροσκόπιο των αρχών, ωστόσο, έχουν μπει τόσο οι τηλεφωνικές συνομιλίες που είχε η 16χρονη το μοιραίο βράδυ όσο και μια καταγγελία για ξυλοδαρμό που υπέστη η ίδια πριν από 10 ημέρες.