Με εντατικούς ρυθμούς συνεχίζεται, μέρα και νύχτα, στην καρδιά του καλοκαιριού το πρόγραμμα ασφαλτοστρώσεων δρόμων του Δήμου Αθηναίων. Ένα μεγάλο πρόγραμμα που ξεκίνησε τον περασμένο Ιανουάριο και το οποίο είχε σαν αποτέλεσμα το προηγούμενο διάστημα, ο Δήμος Αθηναίων να ολοκληρώσει μια σειρά από παρεμβάσεις σε δεκάδες δρόμους της πόλης. Ήδη προχωρά σε νέες ασφαλτοστρώσεις, τόσο σε κεντρικές οδούς όσο και σε άλλες μικρότερες και με χαμηλότερο κυκλοφοριακό φορτίο, με στόχο ένα πιο σύγχρονο και φιλικό για κατοίκους και επισκέπτες οδικό δίκτυο.

Μετά την ολοκλήρωση των εργασιών σε πάνω από 80 δρόμους, οι οποίες πραγματοποιήθηκαν και μέσα στην περίοδο της καραντίνας με τον περιορισμό της κυκλοφορίας να διευκολύνει την ολοκλήρωσή τους, η αρμόδια Διεύθυνση Οδοποιίας, Αποχέτευσης και Κοινοχρήστων χώρων προχώρησε το τελευταίο διάστημα σε νέες εργασίες, σε 17 δρόμους της πρωτεύουσας ενώ άλλοι 14 προστίθενται έως τις αρχές του Αυγούστου.

Ο σχεδιασμός των ανθρώπων του Δήμου Αθηναίων για τη βελτίωση της ποιότητας της καθημερινότητας προχωράει με παρεμβάσεις σε όλες τις γειτονιές της πόλης αντιμετωπίζοντας προβλήματα πολλών ετών.

«Στις γειτονιές της Αθήνας είναι σε εξέλιξη ένας μαραθώνιος έργων υποδομής. Είναι έργα με τα οποία επιχειρούμε να επαναφέρουμε τον πολιτισμό της καθημερινότητας σε κάθε γωνιά της πόλης. Με καθαριότητα, καθημερινή φροντίδα του πρασίνου, περιποίηση του δημόσιου χώρου αλλά και με ουσιαστικές παρεμβάσεις στην οδοποιία και τα πεζοδρόμιά μας. Στις γειτονιές κερδίζει το στοίχημά της η Αθήνα» δήλωσε ο δήμαρχος Αθηναίων Κώστας Μπακογιάννης.

ΑΣΦΑΛΤΟΣΤΡΩΣΕΙΣ ΜΑΙΟΥ – ΙΟΥΝΙΟΥ 2020

ΕΡΜΟΥ

ΠΛ. ΑΓ. ΑΣΩΜΑΤΩΝ

ΣΑΡΡΗ

ΝΑΥΑΡΧΟΥ ΝΙΚΟΔΗΜΟΥ

ΣΚΟΥΦΟΥ

ΜΠΕΝΙΖΕΛΟΥ ΠΑΛΑΙΟΛΟΓΟΥ

ΕΠΙΚΟΥΡΟΥ

ΤΙΜΟΘΕΟΥ

ΙΦΙΚΡΑΤΟΥΣ

ΧΡΕΜΩΝΙΔΟΥ

ΦΡΥΝΗΣ

ΠΑΤΡΙΑΡΧΟΥ ΙΕΡΕΜΙΟΥ

ΓΡ. ΞΕΝΟΠΟΥΛΟΥ (ΑΠΟ Λ. ΜΕΣΟΓΕΙΩΝ ΕΩΣ ΣΤΡ. ΜΑΚΡΥΓΙΑΝΝΗ)

ΠΡΟΥΣΟΥ

ΜΗΛΕΩΝ

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ

ΤΡΙΦΥΛΙΑΣ (ΑΠΟ ΛΑΡΙΣΗΣ ΕΩΣ ΝΙΚ. ΦΛΩΡΟΥ)

ΑΣΦΑΛΤΟΣΤΡΩΣΕΙΣ ΙΟΥΛΙΟΥ – ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2020

ΜΕΛΕΤΙΟΥ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ

ΓΑΒΡΙΗΛ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ

ΑΝΤΙΣΘΕΝΟΥΣ

ΣΤΑΥΡΟΠΟΥΛΟΥ

ΜΟΣΧΟΠΟΥΛΟΥ

ΜΟΣΧΟΝΗΣΙΩΝ

ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ

ΑΧ. ΚΥΡΟΥ

ΑΡΚΑΔΙΑΣ

ΝΩΝΑΚΡΙΔΟΣ

ΚΡΗΣΙΛΑ

ΚΑΡ. ΣΕΡΒΙΑΣ

ΚΡΙΕΖΩΤΟΥ

ΝΕΟΦΥΤΟΥ ΔΟΥΚΑ