Τον δρόμο για τη φυλακή έδειξαν με ομόφωνη απόφασή τους ανακρίτρια και εισαγγελέας στον 44χρόνο καθηγητή, ο οποίος κατηγορείται ότι διατηρούσε σχέση με μαθήτρια του.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ενώπιον της ανακρίτριας αποδέχθηκε μέρος της κατηγορίας που αντιμετωπίζει για κατάχρηση ανηλίκου σε ασέλγεια κατ´εξακολούθηση.

Φέρεται να υποστήριξε ότι είχαν πιο στενή σχέση με την μαθήτρια από τον Φεβρουάριο του 2020 και αφού ήδη είχε κλείσει τα 15χρόνια της και πως ό,τι συνέβη, έγινε μόνο μία φορά.

Επίσης, φέρεται να εμφανίστηκε συντετριμμένος και μετανιωμένος για το κακό που έκανε σε δύο οικογένειες, τη δική του και της μαθήτριας.

Το χρονικό της υπόθεσης

Το κουβάρι της υπόθεσης άρχισε να ξετυλίγεται όταν η μητέρα της 14χρονης είδε μαζί τον 44χρονο και την κόρη της.

Οι αστυνομικοί που ερευνούν την υπόθεση έχουν εντοπίσει στο κινητό της 14χρονης αλλοδαπής μαθήτριας φωτογραφίες του 44χρονου καθηγητή, ενώ παράλληλα προσπαθούν να εξακριβώσουν είχε συνάψει σχέση και με άλλες ανήλικες.

Το στοιχείο που πυροδότησε τα σενάρια περί σχέσεων και με άλλα κορίτσια ήταν οι μαρτυρίες που ήθελαν τον καθηγητή να πείραζε λεκτικά τις μαθήτριές του και ορισμένες φορές να άγγιζε τα όρια της χυδαιότητας με αστεία του.

Η προσέγγιση

Ο καθηγητής, που ομολόγησε την πράξη του, φέρεται να προσέγγισε την 14χρονη πριν από περίπου ένα χρόνο και ύστερα από επίμονο φλερτ, τελικά κατάφερε να την πείσει να συνάψουν σχέση. Για όλο αυτό το χρονικό διάστημα, οι δυο τους έβγαιναν συχνά ραντεβού, χωρίς να έχει καταλάβει κανείς από το περιβάλλον της ανήλικης τίποτα.

Ο 44χρονος, που μένει στην Αργυρούπολη με την οικογένειά του και τα δύο του παιδιά, είχε πάει τα τελευταία χρόνια στην Ηλιούπολη καθώς διορίστηκε με οργανική θέση στο συγκεκριμένο σχολείο.

Συγκλονιστική μαρτυρία: Είχε πείσει τη μαθήτρια ότι θα παντρευτούν

Στην εκπομπή LIVE NEWS μίλησε μητέρα συμμαθητή της 14χρονης, σημειώνοντας μεταξύ άλλων ότι η σχέση καθηγητή και μαθήτριας ήταν κοινό μυστικό στο σχολείο.

«Την αποκλειστική ευθύνη την έχει η διεύθυνση του σχολείου. Αφήνουμε τα παιδιά μας να τα προστατεύουν. Υπήρχαν γονείς που ήξεραν και τα παιδιά σίγουρα. Τα παιδιά έψαξαν την υπόθεση έχοντας στο μυαλό τους την προστασία της μαθήτριας. Τελικά το ίδιο το παιδί είπε σε κάποια παιδιά το τι συνέβαινε στα αλήθεια» είπε η γυναίκα μιλώντας με αλλοιωμένη φωνή στο LIVE NEWS.

«Η μαθήτρια τελείωσε τη Β’ Γυμνασίου. Τον καθηγητή τον γνωρίζω ως καθηγητή στο σχολείο. Τον είχε καθηγητή το παιδί μου επί δύο χρόνια. Δεν γνωρίζω κάτι πέρα από αυτά που γνώριζα ως μητέρα. Έκανε το μάθημά του. Για κάτι τόσο ακραίο δεν θα το έβαζα στο μυαλό μου» συνέχισε η ίδια.

«Από πέρυσι το Μάιο τα παιδιά το είχαν δει το είχαν εντοπίσει, την σχέση. Σε κάποια φάση έγινε και ευρέως γνωστό και γνωστοποιήθηκε και στους καθηγητές. Δεν γνωρίζω αν το σχολείο ενημερώθηκε τον Μάιο. Παιδιά προσπαθούσαν με τον τρόπο τους να μάθουν να δουν. Όποτε είχαμε πάει η διεύθυνση δεν μπορούσε να μας βοηθήσει. Για αυτό δεν απευθύνθηκαν. Τα παιδιά είπαν στην κοπέλα να μιλήσει στη μητέρα της γιατί αυτή μπορεί να την συμβουλέψει. Προσωπικά δεν το γνώριζα το κορίτσι» κατέληξε η γυναίκα.