Σάλο έχουν προκαλέσει οι εικόνες συνωστισμού που έλαβαν χώρα σε πανηγύρι στην Αλίαρτο, αφού εκτός από τους πολίτες που αγνόησαν επιδεικτικά τα μέτρα ασφαλείας για τον κοροναϊό, στην εν λόγω εκδήλωση συμμετείχαν και πολιτικοί, μεταξύ των οποίων και βουλευτές.

Ένας από τους παρευρισκόμενους στο εν λόγω γλέντι ήταν ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Ανδρέας Κουτσούμπας.

Μιλώντας λοιπόν στον ΣΚΑΙ, ο κ. Κουτσούμπας, ανέφερε πως κλήθηκε να συμμετάσχει στην εκδήλωση που διοργάνωνε ένα αθλητικό σωματείο της περιοχής που ασχολείται με την νεολαία και για την οποία είχε δώσει άδεια η αρμόδια αρχή.

«Σημειωτέον όλο αυτόν τον καιρό και στην καραντίνα και μετά στην επιστροφή στην κανονικότητα δεν έχω λάβει μέρος σε καμία άλλη εκδήλωση» τόνισε, ενώ κληθείς να απαντήσει αν θα συμμετάσχει ξανά σε τέτοια εκδήλωση απάντησε πως έπειτα από αυτό που έγινε, αν έχει άδεια, θα παραστεί και θα φύγει αμέσως.

«Αν έχει άδεια, θα παραστώ και θα φύγω αμέσως» είπε. Ακόμη υπογράμμισε πως το γεγονός αυτό δίνει το έναυσμα να αναρωτηθούμε αν καλώς επιτρέψαμε να γίνονται πανηγύρια.

«Εμείς καθ’ όλη τη διάρκεια που ήμασταν εκεί τηρήσαμε τους κανόνες που έπρεπε».

Ο ίδιος τόνισε πως είχε τη διαβεβαίωση από τον πρόεδρο ότι θα τηρηθούν τα μέτρα, πως με την παρέα του τήρησαν τους κανόνες που έπρεπε, ενώ σημείωσε πως έκατσε σε τραπέζι που ήταν έξι άτομα.

«Μπήκαμε με έλεγχο μέσα και δεν μετακινήθηκα πλην τη στιγμή που σηκωθήκαμε για να χορέψουμε» δήλωσε.

Τέλος, δήλωσε πως την πρώτη φορά που πέρασε το κλιμάκιο του ΕΟΔΥ ήταν όλα μια χαρά, αλλά μετά που ανοίχτηκε ο χορός, πέρασε ξανά το κλιμάκιο και τους επέβαλε πρόστιμο.