Συνέτριψε την Βουλιαγμένη και έκανε το πρώτο βήμα για την κατάκτηση του πρωταθλήματος ο Ολυμπιακός.

Οι «ερυθρόλευκες» δεν άφησαν κανένα περιθώριο στην Βουλιαγμένη, νικώντας εύκολα με 11-4 στο Παπαστράτειο, στον πρώτο τελικό της Α1 πόλο γυναικών. Η ομάδα του Ολυμπιακού ήταν κυρίαρχη σε όλη την αναμέτρηση και αν πάρει την νίκη και την Τρίτη (7/7) στο κολυμβητήριο του Λαιμού, τότε θα κατακτήσει και το εφετινό πρωτάθλημα. Αντίθετα, αν νικήσει η Βουλιαγμένη, θα στείλει τη σειρά σε τρίτο ματς, που θα γίνει την Τετάρτη (8/7) στον Πειραιά.

Ο Ολυμπιακός μπήκε δυνατά στο ματς, κάνοντας στην αρχή το 3-0, με τις Μαργαρίτα και Ελευθερία Πλευρίτου και την Ελευθεριάδου. Η διαφορά ανέβηκε στο +5 ως το ημίχρονο (7-2) και στο +7 (9-2) στην τρίτη περίοδο. Η τέταρτη περίοδος ήταν πιο ισορροπημένη, με τις «ερυθρόλευκες» να φτάνουν εύκολα στη νίκη.

Τα όκτάλεπτα: 5-1, 2-1 (7-2), 2-0 (9-2), 2-2, (11-4)

Ολυμπιακός (Χάρης Παυλίδης): Διαμαντοπούλου, Ελ. Πλευρίτου 2, Μπενέκου 1, Ελευθεριάδου 2, Κανετίδου 1, Αβραμίδου 1, Ασημάκη, Μαρ. Πλευρίτου 2, Δούλη, Β. Πλευρίτου, Τσουκαλά 1, Μυριοκεφαλιτάκη, Σταματοπούλου, Σιούτη, Κρίστμας 1.

Βουλιαγμένη (Αλεξία Καμμένου): Κοτσιώνη, Πρωτόπαπα 1, Τσιμάρα 1, Ελληνιάδη, Γιαννοπούλου, Ξενάκη 1. Νίνου, Πάτρα, Κότσια, Διαμαντοπούλου, Κοντονή 1, Καλαϊτζή, Λαβί, Μουστακαρία, Καϊφά.