Την έστειλε… αδιάβαστη! Η Σέφιλντ Γιουνάιτεντ φιλοξένησε την Τότεναμ για την 32η αγωνιστική της Premier League, με τους γηπεδούχους να διασύρουν με 3-1 την ομάδα του Ζοζέ Μουρίνιο.

Οι «Πετεινοί» ήθελαν μόνο το τρίποντο για να παραμείνουν «ζωντανοί» στη μάχη για την έξοδο στην Ευρώπη. Ωστόσο, παραδόθηκαν στις… ορέξεις της Σέφιλντ, μπαίνοντας πλέον σε περιπέτειες. Με αυτό το αποτέλεσμα, έμειναν στην 9η θέση με 45 πόντους, ενώ αντίθετα, η ομάδα του Κρις Γουίλντερ βρίσκεται στην 7η με 47 βαθμούς και κάνει… όνειρα για έξοδο στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

Στο 31’, η Σέφιλντ άνοιξε το σκορ. Ο  Μπάσαμ  έκανε το γύρισμα από δεξιά και ο Μπεργκ ανενόχλητος μέσα στην περιοχή της Τότεναμ, πλάσαρε για το 1-0. Λίγο αργότερα, ο Κέιν έκανε το 1-1 με τον ρέφερι του ματς να ακυρώνει λανθασμένα το τέρμα, προκαλώντας την… έκρηξη του Ζοζέ Μουρίνιο.

Στο 69’ ο Στίβενς έκανε το γύρισμα από αριστερά και ο Μουσέτ σε κενό τέρμα πλασάρε για το 2-0. Οι «Πετεινοί» παρέδωσαν ψυχή και πνεύμα, με την Σέφιλντ να κάνει πάρτι και στο 84′ να γράφει το 3-0 με τον ΜακΜπέρνι. Στο 90′, ο Κέιν διαμόρφωσε το τελικό 3-1.

ΣΕΦΙΛΝΤ: Χέντερσον, Στίβενς, Μπάσαμ, Μπάλντοκ, Ρόμπινσον, Ίγκαν, Νόργουντ, Όσμπορν, Μπεργκ, ΜακΓκόλντρικ (63’ Μουσέτ), ΜακΜπέρνι

ΤΟΤΕΝΑΜ: Γιορίς, Οριέ (71’ Εντομπελέ), Σάντσες, Ντέιβις (81’ φερτόνχεν), Σισοκό (71’ Άλι), Ντάιερ, Λο Σέλσο, Σον, Λούκας Μόουρα, Μπερχβάιν (56’ Λαμέλα), Κέιν