Μοναδικός στόχος για τους Μιλγουόκι Μπακς είναι η κατάκτηση του πρωταθλήματος στο NBA.

Ο κόουτς της ομάδας, Μάικ Μπουντενχόλζερ, μίλησε για τον τραυματισμό που είχε ο Γιάννης Αντετοκούνμπο στις 6 Μαρτίου κόντρα στους Λέικερς, τονίζοντας πως το αστέρι των Μπακς είναι πλέον 100% υγιής.

Παράλληλα, ο Μπουντενχόλζερ μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον περσινό MVP του NBA, δηλώνοντας πως ο έλληνας άσος είναι στο καλύτερο επίπεδο σωματικά και πνευματικά.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

Για τον Αντετοκούνμπο: «Είναι τεράστιο πλεονέκτημα για ματς που ο Γιάννης είναι 100% υγιής. Είναι στο καλύτερο επίπεδο σωματικά και πνευματικά. Το σημαντικό είναι σε τι κατάσταση είναι ο Γιάννης τώρα. Είναι τόσο σκληρός, επέστρεψε δριμύτερος και θέλει να ξαναπαίξει. Η πίεση δεν προέρχεται από εμάς, μόνος του τη βάζει στον εαυτό του».

Για τους Μπακς ανέφερε: «Ποιος μπορεί να πει πώς θα πήγαιναν τα πράγματα αν συνεχίσαμε να παίζουμε; Δεν είμαι σίγουρος αν θα ήταν το ασφαλές να πούμε πως ο Γιάννης θα έχανε μερικές εβδομάδες. Μπορεί να ήταν λιγότερες ή περισσότερες. Κανείς δεν ξέρει τι θα γινόταν. Όπως έχει η κατάσταση με τον κοροναϊό, πρέπει να πληρώσουμε το τίμημα και δε θα έχουμε πλεονέκτημα έδρας. Έτσι δε θα έχουμε την ευκαιρία για ένα σπουδαίο Game 7 στο Fiserv Forum».

Για τη χαμένη περσινή ευκαιρία και την απόδοση του Μπλέντσο: «Δε θα κάτσουμε να κλάψουμε γι’ αυτό. Μάθαμε από αυτό που έγινε την περσινή σεζόν με τους Ράπτορς. Δεν έφταιγε μόνο ο Μπλέντσο. Θα μπορούσαμε να κάνουμε τα πράγματα αλλιώς. Εγώ, ο Γιάννης, ο Μίντλετον. Όλοι μας».