Την Τετάρτη θα απολογηθεί στον ανακριτή ο 40χρονος Πακιστανός που κατηγορείται για απόπειρα ανθρωποκτονίας μιας 83χρονης γυναίκας στην Πρέβεζα η οποία εντοπίστηκε αιμόφυρτη και ημίγυμνη μέσα στο σπίτι της, το απόγευμα του Σαββάτου.

Ο 40χρονος αλλοδαπός που έχει συλληφθεί για την υπόθεση ισχυρίζεται, σύμφωνα με το Mega, πως δεν θυμάται τι συνέβη, ενώ επικαλείται ότι βρισκόταν σε μέθη την ώρα που συνέβη το περιστατικό με την 83χρονη.

Τι ισχυρίστηκε ο 40χρονος

Ο συλληφθείς φέρεται να ισχυρίστηκε ότι είχε σεξουαλική σχέση με την ηλικιωμένη, ότι πήγε σπίτι της το βράδυ της 19ης Ιουνίου και έφυγε τα ξημερώματα του Σαββάτου, όπως μετέδωσε το ΑΠΕ επικαλούμενο αστυνομικές πηγές.

Οι αστυνομικοί που ερεύνησαν το σπίτι της 83χρονης, δεν διαπίστωσαν ληστεία, καθώς δεν είχαν πειραχτεί χρήματα και κοσμήματα που είχε μέσα στο σπίτι, όπου έμενε μόνη της.

Σημειώνεται ότι ο 40χρονος άνδρας είχε απασχολήσει και στο παρελθόν τις διωκτικές αρχές για υποθέσεις ναρκωτικών και ήταν ελεύθερος με περιοριστικούς όρους.

Μάλιστα, τον Μάρτιο του 2019 είχε κατηγορηθεί για απόπειρα βιασμού της ίδιας. Τότε, είχε τρυπώσει στη μονοκατοικία της από τον κήπο και την είχε χτυπήσει προσπαθώντας να την εξαναγκάσει σε σεξουαλική επαφή, αλλά οι φωνές της προκάλεσαν την επέμβαση γειτόνων που τον ακινητοποίησαν και τον παρέδωσαν στην Αστυνομία.

Το χρονικό της υπόθεσης κακοποίησης της ηλικιωμένης στην Πρέβεζα

Η 83χρονη γυναίκα βρέθηκε χωρίς της αισθήσεις και με σοβαρά χτυπήματα στο πρόσωπο και στο κεφάλι, το απόγευμα του Σαββάτου. Την άτυχη γυναίκα εντόπισε μια γειτόνισσα η οποία ανησύχησε επειδή δεν την είχε δει όλη την ημέρα και μπήκε στο σπίτι της.

Επιτόπου κλήθηκε το ΕΚΑΒ και η αστυνομία.

Η ηλικιωμένη μεταφέρθηκε αρχικά στο Νοσοκομείο της Πρέβεζας και στη συνέχεια, λόγω της σοβαρότητας της κατάστασης, Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ιωαννίνων όπου και νοσηλεύεται σε κωματώδη κατάσταση.

Έπειτα από έρευνες, αστυνομικοί εντόπισαν και συνέλαβαν τον 40χρονο Πακιστανό.